18 Kasım 2019 Pazartesi

Fly Service EuroAsia Airshow20’ye Silver Sponsor Oldu Fly Service EuroAsia Airshow20’ye Silver Sponsor Oldu Türk Havacılık sektörünün önemli oyuncularından olan FlyService Turkey ve FlyService Canada, We Rise Together slonıyla yola çıkan ve bu yıl 20 – 26 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan EuroAsia Airshow20’ye Silver Sponsor oldu. FlyService Turkey ayrıca fuarın resmi Yer Hizmetleri sağlayıcısıdır. FlyService Turkey CEO’su Gökhan SARIGÖL havacılık sektörüne yakın zaman içerisinde birbirinden değerli 2 Kitap kazandırmıştır. Son Kitabı olan Asırlık Yolculuk (A Centenary Journey) kitabında da kapanan Atatürk Havalimanı hakkında başka yerde bulanamayacak birçok bilgi ve görsele yer vermiştir. ” Özverili çalışması ve yılların birikimi ile Türk Havacılık Sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğini belirten Gökhan SARIGÖL fuar ile ilgili yaptığı açıklamada;” Fuarda sürpriz hediyelerimiz için firmamızın standını ziyaret etmeyi unutmayın.”  dedi

Fly Service EuroAsia Airshow20’ye Silver Sponsor Oldu

Türk Havacılık sektörünün önemli oyuncularından olan FlyService Turkey ve FlyService Canada, We Rise Together slonıyla yola çıkan ve bu yıl 20 – 26 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan EuroAsia Airshow20’ye Silver Sponsor oldu.

FlyService Turkey ayrıca fuarın resmi Yer Hizmetleri sağlayıcısıdır.

FlyService Turkey CEO’su Gökhan SARIGÖL havacılık sektörüne yakın zaman içerisinde birbirinden değerli 2 Kitap kazandırmıştır.

Son Kitabı olan Asırlık Yolculuk (A Centenary Journey) kitabında da kapanan Atatürk Havalimanı hakkında başka yerde bulanamayacak birçok bilgi ve görsele yer vermiştir.

” Özverili çalışması ve yılların birikimi ile Türk Havacılık Sektörüne katkı sağlamaya devam edeceğini belirten Gökhan SARIGÖL fuar ile ilgili yaptığı açıklamada;” Fuarda sürpriz hediyelerimiz için firmamızın standını ziyaret etmeyi unutmayın.”  dedi



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/379oJts
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder