3 Kasım 2019 Pazar

Turkish Cargo Atatürk Havalimanı İç Hat Kargo Kabul Ofisi tekrar hizmete girmiştir Bugüne kadar İstanbul’dan iç hat kargo gönderilerinin ve teslimlerinin yapıldığı İstanbul Havalimanı (IST) ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na (SAW) ilave olarak,   Turkish Cargo Atatürk Havalimanı İç Hat Kargo Kabul Ofisi 01 Ağustos 2019 itibari ile tekrar hizmete girmiştir.   Böylelikle mesafe sebebiyle İstanbul Havalimanına Ulaşım sağlamayan Müşteriler , İç Hat gönderi işlemleri için  vakit kaybetmeden Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanında Kargo binasında bulunan İç Hat Kargo ofisinden yapabilecektir.   Sadece Genel Kargo ve VUN ( Koruma gerektiren Kargolar, Pasaport, Elektronik Ekipman Vb. )  kabulünün yapılacağı ofiste, parça başına maksimum ağırlığı 149 kg Yükseklik Ebatı 80 Cm  sınırı getirilen kargolar, 08:00-22:00 saatleri arasında açık olan bu ofise gün içerisinden İstanbul Havaalanına 2 adet Ring araç (12:00 – 22:00 ) ile servis düzenlecektir.   Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor.   Not: Kargo kabulü resmi tatil ve haftasonları yapılmayacaktır.   Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden ve +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilirsiniz.

Bugüne kadar İstanbul’dan iç hat kargo gönderilerinin ve teslimlerinin yapıldığı İstanbul Havalimanı (IST) ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na (SAW) ilave olarak,

 

Turkish Cargo Atatürk Havalimanı İç Hat Kargo Kabul Ofisi 01 Ağustos 2019 itibari ile tekrar hizmete girmiştir.

 

Böylelikle mesafe sebebiyle İstanbul Havalimanına Ulaşım sağlamayan Müşteriler , İç Hat gönderi işlemleri için  vakit kaybetmeden Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanında Kargo binasında bulunan İç Hat Kargo ofisinden yapabilecektir.

 

Sadece Genel Kargo ve VUN ( Koruma gerektiren Kargolar, Pasaport, Elektronik Ekipman Vb. )  kabulünün yapılacağı ofiste, parça başına maksimum ağırlığı 149 kg Yükseklik Ebatı 80 Cm  sınırı getirilen kargolar, 08:00-22:00 saatleri arasında açık olan bu ofise gün içerisinden İstanbul Havaalanına 2 adet Ring araç (12:00 – 22:00 ) ile servis düzenlecektir.

 

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor.

 

Not: Kargo kabulü resmi tatil ve haftasonları yapılmayacaktır.

 

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden ve +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2NNXqMH
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder