6 Kasım 2019 Çarşamba

TAV Tunus İmtiyaz Sözleşmesinin Yeniden Yapılandırılması TAV , KAP’a yaptığı açıklama ile TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasında, Monastır ve Enfidha Havalimanlarının işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarının değişikliğini duyurdu.   6 Kasım 2019 tarihinde,  TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasında, Monastır ve Enfidha Havalimanlarının işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarının değişikliğine ilişkin bir anlaşma imzalanmıştır. Bu anlaşma ile, TAV Tunus’un geçmişe ait ve güncel imtiyaz kira oranlarında önemli ölçüde bir indirim sağlanmıştır ve gelecek yıllara ilişkin imtiyaz kira ödemeleri ile kira borçları yeniden yapılandırılmıştır. Söz konusu anlaşmanın detaylarına ekteki sunum sayfasında yer verilmektedir.

TAV , KAP’a yaptığı açıklama ile TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasında, Monastır ve Enfidha Havalimanlarının işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarının değişikliğini duyurdu.

 

6 Kasım 2019 tarihinde,  TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasında, Monastır ve Enfidha Havalimanlarının işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarının değişikliğine ilişkin bir anlaşma imzalanmıştır.
Bu anlaşma ile, TAV Tunus’un geçmişe ait ve güncel imtiyaz kira oranlarında önemli ölçüde bir indirim sağlanmıştır ve gelecek yıllara ilişkin imtiyaz kira ödemeleri ile kira borçları yeniden yapılandırılmıştır.
Söz konusu anlaşmanın detaylarına ekteki sunum sayfasında yer verilmektedir.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2NKDGcF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder