12 Kasım 2019 Salı

LOJİSTİK SEKTÖRÜ LOGITRANS FUARI’NDA BULUŞUYOR Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Logitrans Fuarı’nda lojistik ve taşımacılık sektörünün paydaşları ile bir araya gelecek. 3 gün sürecek olan Logitrans Fuarı 13 Kasım’da başlayacak ve 15 Kasım’a kadar sürecek. 20 ülkeden 140 civarında katılımcının yer alacağı fuarın odak noktası E-Ticaret ve Otomotiv Tedarik Zinciri olacak. UTİKAD, Logitrans Fuarı’nda 10.Hol 220 numaralı stantta yer alacak. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener’in de açılış panelinde konuşmacı olarak yer alacağı ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Logitrans Fuarı’nda lojistik gündemine dair önemli konu başlıkları uluslararası konuklarla tartışılacak. Aynı zamanda fuar kapsamında Atlas Başarı Ödülleri de sahiplerini bulacak. Başta Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinin bir araya geldiği Logitrans Fuarı’nda lojistik sektörü temsilcileri ve tedarik zinciri yöneticileri aynı çatı altında buluşacak. Lojistik sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımların da yer alacağı fuarda UTİKAD, 10.Hol 220 numaralı stantta hem üyelerini hem de sektör paydaşlarını ağırlayacak.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Logitrans Fuarı’nda lojistik ve taşımacılık sektörünün paydaşları ile bir araya gelecek. 3 gün sürecek olan Logitrans Fuarı 13 Kasım’da başlayacak ve 15 Kasım’a kadar sürecek. 20 ülkeden 140 civarında katılımcının yer alacağı fuarın odak noktası E-Ticaret ve Otomotiv Tedarik Zinciri olacak. UTİKAD, Logitrans Fuarı’nda 10.Hol 220 numaralı stantta yer alacak.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener’in de açılış panelinde konuşmacı olarak yer alacağı ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Logitrans Fuarı’nda lojistik gündemine dair önemli konu başlıkları uluslararası konuklarla tartışılacak. Aynı zamanda fuar kapsamında Atlas Başarı Ödülleri de sahiplerini bulacak.

Başta Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerinin bir araya geldiği Logitrans Fuarı’nda lojistik sektörü temsilcileri ve tedarik zinciri yöneticileri aynı çatı altında buluşacak. Lojistik sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımların da yer alacağı fuarda UTİKAD, 10.Hol 220 numaralı stantta hem üyelerini hem de sektör paydaşlarını ağırlayacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2pbGs2f
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder