12 Kasım 2019 Salı

İstanbul Havalimanı’na yapılan büyük göçün belgeselinin yayınlanacağı tarih açıklandı İstanbul Havalimanı’na yapılan büyük göçün belgeselinin yayınlanacağı tarih açıklandı. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, 5-6 Nisan tarihlerinden Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılan büyük göçün belgeselini 13 Kasım’da sosyal medya hesaplarından yayınlayacak. Konuya ilişkin olarak İGA’dan yapılan açıklamada, “Yüzlerce araç ve uçak, zamana karşı yarış ve çok daha fazlası… Sivil havacılık tarihine geçen, dünyanın en büyük lojistik operasyonunu anlatan ”Büyük Göç” belgeseli, 13 Kasım Çarşamba sosyal medya kanallarımızda yayında!” denildi. Atatürk Havalimanı'nın, İstanbul Havalimanı'na taşınma operasyonunu anlatan ''Büyük Göç'' belgeseli, 13 Kasım Çarşamba sosyal medya kanallarımızda yayında! pic.twitter.com/38RNLzyK9I — İGA Istanbul Airport (@igairport) November 12, 2019  

İstanbul Havalimanı’na yapılan büyük göçün belgeselinin yayınlanacağı tarih açıklandı.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, 5-6 Nisan tarihlerinden Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılan büyük göçün belgeselini 13 Kasım’da sosyal medya hesaplarından yayınlayacak.

Konuya ilişkin olarak İGA’dan yapılan açıklamada, “Yüzlerce araç ve uçak, zamana karşı yarış ve çok daha fazlası… Sivil havacılık tarihine geçen, dünyanın en büyük lojistik operasyonunu anlatan ”Büyük Göç” belgeseli, 13 Kasım Çarşamba sosyal medya kanallarımızda yayında!” denildi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2O54Taf
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder