2 Kasım 2019 Cumartesi

İlk charter uçuşu dün yapıldı 2000’li yılların başından bu yana Rusya’dan İstanbul’a ilk kez düzenlenecek charter tur programları başladı. İlk charter uçuşu dün yapıldı. Rus tur operatörü Intourist, Rusya’nın 8 şehrinden İstanbul’a 2019’un Kasım ayından 2020 Mart ayına kadar charter turları düzenleyecek. Yoğun ilginin olduğu turlara yönelik ilk sefer dün başladı. İntourist’in müşterilerini taşıyan Redwings Airlines uçağı Moskova’dan İstanbul Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Redwings Hava Yolları’na ait Airbus 321 tipi uçak 218 yolcusu ile saat 16:33 İstanbul Havalimanı iniş yaptı. Su tag ile karşılanan uçağın yolcuları Havaş yer hizmetleri çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı. Redwings Airlines Moskovadan sonra Kazan, St. Petersburg, Rostov, Yekaterinburg, ve UFA’dan seferler gerçekleştirecek Toplam haftada 12 frekans ile aşağıda detayları şöyle; 1 Kasım itibariyle Moskova haftalık 3, Kazan haftalık 2, St. Petersburg haftalık 2 ve Rostov haftalık 2 frekans ile başladı. Yekaterinburg haftalık 2 ve Ufa da haftalık 1 frekans ile 6 Kasım’dan itibaren başlanacak. Havaş, Red Wings Havayolları’nın yer hizmetleri operasyonunu üstlendi. Red Wings’in Rostov’dan gerçekleştirdiği ilk seferinde, 218 yolcu ve kabin ekibi Havaş yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Red Wings, Rostov’un yanı sıra Ekaterinbur, Kazan, Ufa, Moskova (Domodedovo), St.Petersburg gibi 6 farklı destinasyondan İstanbul Havalimanı’na uçuş gerçekleştirecek

2000’li yılların başından bu yana Rusya’dan İstanbul’a ilk kez düzenlenecek charter tur programları başladı.

İlk charter uçuşu dün yapıldı.

Rus tur operatörü Intourist, Rusya’nın 8 şehrinden İstanbul’a 2019’un Kasım ayından 2020 Mart ayına kadar charter turları düzenleyecek. Yoğun ilginin olduğu turlara yönelik ilk sefer dün başladı. İntourist’in müşterilerini taşıyan Redwings Airlines uçağı Moskova’dan İstanbul Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Redwings Hava Yolları’na ait Airbus 321 tipi uçak 218 yolcusu ile saat 16:33 İstanbul Havalimanı iniş yaptı. Su tag ile karşılanan uçağın yolcuları Havaş yer hizmetleri çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Redwings Airlines Moskovadan sonra Kazan, St. Petersburg, Rostov, Yekaterinburg, ve UFA’dan seferler gerçekleştirecek

Toplam haftada 12 frekans ile aşağıda detayları şöyle;

1 Kasım itibariyle Moskova haftalık 3, Kazan haftalık 2, St. Petersburg haftalık 2 ve Rostov haftalık 2 frekans ile başladı.

Yekaterinburg haftalık 2 ve Ufa da haftalık 1 frekans ile 6 Kasım’dan itibaren başlanacak.

Havaş, Red Wings Havayolları’nın yer hizmetleri operasyonunu üstlendi. Red Wings’in Rostov’dan gerçekleştirdiği ilk seferinde, 218 yolcu ve kabin ekibi Havaş yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Red Wings, Rostov’un yanı sıra Ekaterinbur, Kazan, Ufa, Moskova (Domodedovo), St.Petersburg gibi 6 farklı destinasyondan İstanbul Havalimanı’na uçuş gerçekleştirecek



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2WwXMeu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder