12 Kasım 2019 Salı

Corendon Airlines Mission 747 ile Felis Kazandı Corendon Airlines Mission 747 ile Felis Kazandı Corendon Airlines, bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen sektörün en önemli ödüllerinden Felis’te şubat ayında Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği Mission 747 projesi ile “Medya İlişkileri Yönetimi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Pazarlama iletişimi ekosisteminde fark yaratan fikirlerin ve çalışmaların ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nin bu yılki kazananları belli oldu. Corendon Airlines, şubat ayında Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği Mission 747 projesiyle “Medya İlişkileri Yönetimi” kategorisinde Felis’e layık görüldü. Corendon’a Felis kazandıran Mission 747 projesi, dünyanın bilinen en eski Boeing 747-400’ünün 5 gün süren bir yolculukla Corendon Turizm Grubu’na ait Corendon Village Hotel’in bahçesine taşımasını kapsıyordu. Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndan Corendon Village Hotel Amsterdam’a taşınma süreci tam 5 ay boyunca planlanan yolculuk, tüm dünya basınının büyük ilgisini çekti. 70 metre uzunluğa, 19 metre yüksekliğe ve 64 metre kanat uzunluğuna sahip olan bu devasa uçağın, tarlalardan ve trafiğe kapatılan otobanlardan geçerek yeni evine ulaştığı yolculuk, Arjantin’den Vietnam’a Nijerya’dan Lübnan’a tam 48 ülkede geleneksel ve dijital medyada haber oldu.

Corendon Airlines Mission 747 ile Felis Kazandı

Corendon Airlines, bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen sektörün en önemli ödüllerinden Felis’te şubat ayında Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği Mission 747 projesi ile “Medya İlişkileri Yönetimi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Pazarlama iletişimi ekosisteminde fark yaratan fikirlerin ve çalışmaların ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nin bu yılki kazananları belli oldu. Corendon Airlines, şubat ayında Excel İletişim ve Algı Yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği Mission 747 projesiyle “Medya İlişkileri Yönetimi” kategorisinde Felis’e layık görüldü.

Corendon’a Felis kazandıran Mission 747 projesi, dünyanın bilinen en eski Boeing 747-400’ünün 5 gün süren bir yolculukla Corendon Turizm Grubu’na ait Corendon Village Hotel’in bahçesine taşımasını kapsıyordu. Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndan Corendon Village Hotel Amsterdam’a taşınma süreci tam 5 ay boyunca planlanan yolculuk, tüm dünya basınının büyük ilgisini çekti. 70 metre uzunluğa, 19 metre yüksekliğe ve 64 metre kanat uzunluğuna sahip olan bu devasa uçağın, tarlalardan ve trafiğe kapatılan otobanlardan geçerek yeni evine ulaştığı yolculuk, Arjantin’den Vietnam’a Nijerya’dan Lübnan’a tam 48 ülkede geleneksel ve dijital medyada haber oldu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/33RfsEB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder