1 Ekim 2019 Salı

Uçak Altındaki Araç Kontrolden Çıktı ABD’nin Chicago kentindeki O’Hare Havalimanı’nda çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Uçaklara yemek taşıyan bir araç, kontrolden çıkarak kendi ekseni etrafında çılgınca dönmeye başlayınca apron çalışanları şaşkına döndü. Görüntüler bir yolcu tarafından çekildi. İçinde sürücüsü olmayan araç, uçağın yanında tehlikeli bir şekilde kendi etrafında dönmeye başladı. Pistte bulunan havalimanı personeli aracın hareketi karşısında dona kalırken, sonunca bir yetkili başka bir araçla yiyecek taşıyan araca çarptı. Durum kontrol altına alınınca, terminalden olayı izlerken gerilen yolculardan bir alkış kopuyor. Havalimanı yetkilileri, yaralanan bir personel olmadığını açıklarken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

ABD’nin Chicago kentindeki O’Hare Havalimanı’nda çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Uçaklara yemek taşıyan bir araç, kontrolden çıkarak kendi ekseni etrafında çılgınca dönmeye başlayınca apron çalışanları şaşkına döndü.

Görüntüler bir yolcu tarafından çekildi. İçinde sürücüsü olmayan araç, uçağın yanında tehlikeli bir şekilde kendi etrafında dönmeye başladı.

Pistte bulunan havalimanı personeli aracın hareketi karşısında dona kalırken, sonunca bir yetkili başka bir araçla yiyecek taşıyan araca çarptı.

Durum kontrol altına alınınca, terminalden olayı izlerken gerilen yolculardan bir alkış kopuyor.

Havalimanı yetkilileri, yaralanan bir personel olmadığını açıklarken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2nxSpOU
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder