3 Ekim 2019 Perşembe

Kordsa, ABD’de uzay ve havacılık sektörün tedarikçileri olan şirketleriyle CAMX 2019 fuarına katıldı ABD’de uzay ve havacılık sektörünün stratejik tedarikçileri arasında yer alan Kordsa, sektörün önemli buluşması CAMX 2019 fuarına katıldı Kordsa, 23-26 Eylül tarihlerinde Kaliforniya‘da düzenlenen kompozit ve ileri malzemeler sektörünün önemli buluşmalarından CAMX 2019 fuarına katıldı. Kordsa fuarda, 2018 yılında satın alarak bünyesine kattığı dünyanın önde gelen uzay ve havacılık sektörü markalarının stratejik tedarikçilerinden olan Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc. şirketleri ile yer aldı. Fuara ayrıca Kordsa’nın 2019’un ilk yarısında satın almasını tamamladığı Axiom Materials da seramik kompozit ürünleri ile katıldı. Her yıl dünya genelinde kompozit ve ileri malzeme sektöründen temsilcileri bir araya getiren CAMX Expo 2019, bu yıl 23-26 Eylül tarihleri arasında dünya genelinden yaklaşık 600 katılımcıyı ağırladı. Kordsa, uzay ve havacılık üssü konumunda olan ve stratejik bir pazar olarak belirlediği Kuzey Amerika’da düzenlenen fuarda ileri teknoloji kompozit ürünlerinin tanıttı. Son iki yılda yaklaşık 300 milyon ABD dolarlık yatırım ile ABD’de dört önemli şirketi bünyesine katan ve böylece yıllık 150 milyon ABD dolarını aşan bir iş kolu yaratan Kordsa fuarda, global ölçekte ileri malzeme teknolojileri üreten bir şirkete dönüşüm yolculuğunu ziyaretçilere aktarma fırsatı da buldu. Bu yıl 6.cısı düzenlenen CAMX fuarında Kordsa’yı, 2018 yılında bünyesine kattığı Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc.şirketleri ile 2019 yılında satın aldığı Axiom Materials temsil etti. Uzay ve havacılık sektörü için yüksek mühendislik isteyen yapısal malzemeler üreten Fabric Development ve Textile Products. , sektörün önde gelen markalarının stratejik tedarikçileri arasında yer alıyor. Fuarda, dünyada tek üretici konumunda olduğu oksit oksit seramik matriks kompozit ürünlerini sergileyen Axiom Materials ise uzay ve havacılık endüstrisinin yanı sıra gelecek nesil ulaşım araçlarına ileri teknoloji kompozit malzemeler sağlıyor.

ABD’de uzay ve havacılık sektörünün stratejik tedarikçileri arasında yer alan Kordsa, sektörün önemli buluşması CAMX 2019 fuarına katıldı

Kordsa, 23-26 Eylül tarihlerinde Kaliforniya‘da düzenlenen kompozit ve ileri malzemeler sektörünün önemli buluşmalarından CAMX 2019 fuarına katıldı. Kordsa fuarda, 2018 yılında satın alarak bünyesine kattığı dünyanın önde gelen uzay ve havacılık sektörü markalarının stratejik tedarikçilerinden olan Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc. şirketleri ile yer aldı. Fuara ayrıca Kordsa’nın 2019’un ilk yarısında satın almasını tamamladığı Axiom Materials da seramik kompozit ürünleri ile katıldı.

Her yıl dünya genelinde kompozit ve ileri malzeme sektöründen temsilcileri bir araya getiren CAMX Expo 2019, bu yıl 23-26 Eylül tarihleri arasında dünya genelinden yaklaşık 600 katılımcıyı ağırladı. Kordsa, uzay ve havacılık üssü konumunda olan ve stratejik bir pazar olarak belirlediği Kuzey Amerika’da düzenlenen fuarda ileri teknoloji kompozit ürünlerinin tanıttı. Son iki yılda yaklaşık 300 milyon ABD dolarlık yatırım ile ABD’de dört önemli şirketi bünyesine katan ve böylece yıllık 150 milyon ABD dolarını aşan bir iş kolu yaratan Kordsa fuarda, global ölçekte ileri malzeme teknolojileri üreten bir şirkete dönüşüm yolculuğunu ziyaretçilere aktarma fırsatı da buldu.

Bu yıl 6.cısı düzenlenen CAMX fuarında Kordsa’yı, 2018 yılında bünyesine kattığı Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc.şirketleri ile 2019 yılında satın aldığı Axiom Materials temsil etti. Uzay ve havacılık sektörü için yüksek mühendislik isteyen yapısal malzemeler üreten Fabric Development ve Textile Products. , sektörün önde gelen markalarının stratejik tedarikçileri arasında yer alıyor. Fuarda, dünyada tek üretici konumunda olduğu oksit oksit seramik matriks kompozit ürünlerini sergileyen Axiom Materials ise uzay ve havacılık endüstrisinin yanı sıra gelecek nesil ulaşım araçlarına ileri teknoloji kompozit malzemeler sağlıyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2o47MPv
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder