19 Ekim 2019 Cumartesi

Hüseyin keskin DHMİ Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu DHMİ GENEL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KESKİN DHMİ HAVA TRAFİK KONTROL MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU   1.000.000 km2’lik hava sahamızda günlük ortalama 4200 sivil hava aracı ile çok sayıda askeri trafiğin sevk ve idare edildiği DHMİ Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu, teknik ve operasyonel konularda bilgi aldı.   Dünya sivil havacılığına verdiği üstün hizmetleriyle gurur duyduğumuz bu merkezde, çok sayıda radar ve haberleşme istasyonu ile son derece kompleks bir network altyapısı üzerinden her türlü meteorolojik koşulda 7/24 Hava Kontrol Hizmeti (ATC) sağlanıyor.   Hava meydanlarımızın maksimum etkinlik, etkililik ve verimlilikle çalışmalarını hedefleyen merkezimiz, stratejik planlamalarına her koşulu dâhil ederek hava trafiğimizi bir gecikmeye olanak tanımayacak disiplin ve başarı ile yönetiyor.   Bu güzel sonuçlara imza atan kıymetli mesai arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

DHMİ GENEL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KESKİN DHMİ HAVA TRAFİK KONTROL MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

1.000.000 km2’lik hava sahamızda günlük ortalama 4200 sivil hava aracı ile çok sayıda askeri trafiğin sevk ve idare edildiği DHMİ Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu, teknik ve operasyonel konularda bilgi aldı.

 

Dünya sivil havacılığına verdiği üstün hizmetleriyle gurur duyduğumuz bu merkezde, çok sayıda radar ve haberleşme istasyonu ile son derece kompleks bir network altyapısı üzerinden her türlü meteorolojik koşulda 7/24 Hava Kontrol Hizmeti (ATC) sağlanıyor.

 

Hava meydanlarımızın maksimum etkinlik, etkililik ve verimlilikle çalışmalarını hedefleyen merkezimiz, stratejik planlamalarına her koşulu dâhil ederek hava trafiğimizi bir gecikmeye olanak tanımayacak disiplin ve başarı ile yönetiyor.

 

Bu güzel sonuçlara imza atan kıymetli mesai arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/35JDwKV
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder