9 Ekim 2019 Çarşamba

Havacılık Sektörü Bir Duayenini Daha Kaybetti Uzun yıllar Türkiye’de havayolu sektöründe yöneticilik yapan, Avusturya Havayolları’nın Türkiye eski müdürü Ali Kırgız vefat etti. Kırgız’ın cenazesi, Perşembe günü İstanbul Levent Camii’nden öğlen namazında kaldırılacak. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Ali Kırgız, Dublin’de Thorn-EMI’de yöneticilik stajı yaptıktan sonra bu kuruluşun Türkiye Genel Müdür Yardımcılığı ve Londra’da Planlama Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1979’da Avusturya Havayolları Türkiye Satış Müdürü olan Ali Kırgız, 1993 yılında bu havayolunun Türkiye Genel Müdürü oldu. Ali Kırgız GÖZEN Havacılık’ta da görev yaptı ,Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Meslek Okulu’nda yıllarca ders verdi. Aeroportist  ailesi olarak Ali Kırgız’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz.

Uzun yıllar Türkiye’de havayolu sektöründe yöneticilik yapan, Avusturya Havayolları’nın Türkiye eski müdürü Ali Kırgız vefat etti. Kırgız’ın cenazesi, Perşembe günü İstanbul Levent Camii’nden öğlen namazında kaldırılacak.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Ali Kırgız, Dublin’de Thorn-EMI’de yöneticilik stajı yaptıktan sonra bu kuruluşun Türkiye Genel Müdür Yardımcılığı ve Londra’da Planlama Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 1979’da Avusturya Havayolları Türkiye Satış Müdürü olan Ali Kırgız, 1993 yılında bu havayolunun Türkiye Genel Müdürü oldu. Ali Kırgız GÖZEN Havacılık’ta da görev yaptı ,Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Meslek Okulu’nda yıllarca ders verdi.

Aeroportist  ailesi olarak Ali Kırgız’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2nA0KBS
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder