10 Ekim 2019 Perşembe

British Airways, Antalya’ya Direkt Uçacak British Airways, 2020 Yaz Dönemi Antalya Direkt Uçuşları British Airways, Londra Gatwick ile Antalya, Türkiye arasında haftada altı sefer başlatacak Yeni rota 30 Nisan 2020’de başlıyor ve satışta. British Airways 9 Ekim 2019 tarihinde Londra Gatwick ile Antalya arasındaki uçuşların başladığını duyurdu . Airbus A320 ile ve haftada altı kez çalışacak olan yaz rotası 30 Nisan 2020’de başlıyor ve satışlar başladı. British Airways’in Gatwick Genel Müdürü Adam Carson şunları söyledi: “Tatilciler, gelecek yaz British Airways ile Türkiye’ye uçarken başka bir seçeneği dört gözle bekleyebilirler. Planlamadaki aylardan sonra, Antalya’nın ağımıza katılmasını Gatwick’ten duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İnsanların seyahat planlarına yardımcı olmak için çok çeşitli noktalara rekabetçi fiyatlarla uçuş ve tatil sunmayı taahhüt ediyoruz. ” Antalya, Türkiye’nin en çarpıcı manzaralarının bulunduğu, güneşlenmek, yüzmek ve su sporları için mükemmeldir. Doğal güzellikleri ve plajlarının yanı sıra, bölgedeki çeşitli muhteşem tapınakların ve yakınlardaki Greko-Romen kalıntılarının yanı sıra hareketli bir yemek ve kültürel alanın bulunduğu iki bin yıllık bir geçmişi vardır.  

British Airways, 2020 Yaz Dönemi Antalya Direkt Uçuşları

  • British Airways, Londra Gatwick ile Antalya, Türkiye arasında haftada altı sefer başlatacak
  • Yeni rota 30 Nisan 2020’de başlıyor ve satışta.

British Airways 9 Ekim 2019 tarihinde Londra Gatwick ile Antalya arasındaki uçuşların başladığını duyurdu . Airbus A320 ile ve haftada altı kez çalışacak olan yaz rotası 30 Nisan 2020’de başlıyor ve satışlar başladı.

British Airways’in Gatwick Genel Müdürü Adam Carson şunları söyledi: “Tatilciler, gelecek yaz British Airways ile Türkiye’ye uçarken başka bir seçeneği dört gözle bekleyebilirler. Planlamadaki aylardan sonra, Antalya’nın ağımıza katılmasını Gatwick’ten duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. İnsanların seyahat planlarına yardımcı olmak için çok çeşitli noktalara rekabetçi fiyatlarla uçuş ve tatil sunmayı taahhüt ediyoruz. ”

Antalya, Türkiye’nin en çarpıcı manzaralarının bulunduğu, güneşlenmek, yüzmek ve su sporları için mükemmeldir.

Doğal güzellikleri ve plajlarının yanı sıra, bölgedeki çeşitli muhteşem tapınakların ve yakınlardaki Greko-Romen kalıntılarının yanı sıra hareketli bir yemek ve kültürel alanın bulunduğu iki bin yıllık bir geçmişi vardır.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2VwDcdv
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder