13 Ekim 2019 Pazar

Atatürk Havalimanına talip oldular İstanbul Havalimanı’nın devreye girmesiyle kapatılan Atatürk Havalimanı’na talip çıktı. İstanbul Havalimanı’nın devreye girmesiyle kapatılan Atatürk Havalimanı’na talip çıktı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi. Mobilyacılar, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini anlatan mektupta Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini istedi. ‘CNR Fuar alanı yetersiz’ MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği mektuplarını, “İstanbul’daki mevcut CNR Fuar alanı kapasite yetersizliği nedeniyle beklentilerimizi karşılamaktan uzak bir hale gelmiştir. Siz Sayın Cumhurbaşkanımızdan sektörün neredeyse tamamının beklentisi olan eski Atatürk Havalimanı’na ait terminal binalarının revize edilerek fuar alanı olarak sektörümüzün hizmetine sunulmasını talep etmekteyiz” diye noktaladı.

İstanbul Havalimanı’nın devreye girmesiyle kapatılan Atatürk Havalimanı’na talip çıktı.

İstanbul Havalimanı’nın devreye girmesiyle kapatılan Atatürk Havalimanı’na talip çıktı. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi. Mobilyacılar, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini anlatan mektupta Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini istedi.

‘CNR Fuar alanı yetersiz’

MOSDER Başkanı Mustafa Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği mektuplarını, “İstanbul’daki mevcut CNR Fuar alanı kapasite yetersizliği nedeniyle beklentilerimizi karşılamaktan uzak bir hale gelmiştir. Siz Sayın Cumhurbaşkanımızdan sektörün neredeyse tamamının beklentisi olan eski Atatürk Havalimanı’na ait terminal binalarının revize edilerek fuar alanı olarak sektörümüzün hizmetine sunulmasını talep etmekteyiz” diye noktaladı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2B6PNe7
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder