30 Ocak 2018 Salı

UTİKAD Dergisi’nin 11. Sayısı Çıktı! Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği tarafından 2015 yılından bu yana 3 aylık periyotlarla yayınlanan UTİKAD Dergisi‘nin 11. sayısı çıktı. 3 bin tirajlı UTİKAD Dergisi, 2018 yılının ilk sayısında da her zaman olduğu gibi Türk lojistik sektörünün gündemindeki konulara ışık tutuyor. UTİKAD Dergisi’nin 11. sayısında öne çıkan başlıklar ise şöyle; . UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve Genel Müdürü Cavit Uğur, Başbakan Yardımcısı    Sayın Recep Akdağ ile lojistik sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü . Emre Eldener: “Ordinoya tavan ücret getirilmesi yatırım ortamının yapısına ters” . Lojistik Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri . Gümrük İdarelerinde Temsil Hakkı Üçe Ayrılmalıdır Tezi ve Avrupa Uygulamaları ile Son Gelişmeler . Bir Adım Sonrası Inco(Op)Terms – 2020 Olabilir Mi? . Yeşil Gemilerden Sonra Yeşil Limanlar UTİKAD Dergisi’nin 11. sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği tarafından 2015 yılından bu yana 3 aylık periyotlarla yayınlanan UTİKAD Dergisi‘nin 11. sayısı çıktı. 3 bin tirajlı UTİKAD Dergisi, 2018 yılının ilk sayısında da her zaman olduğu gibi Türk lojistik sektörünün gündemindeki konulara ışık tutuyor.

UTİKAD Dergisi’nin 11. sayısında öne çıkan başlıklar ise şöyle;

. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener ve Genel Müdürü Cavit Uğur, Başbakan Yardımcısı    Sayın Recep Akdağ ile lojistik sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü

. Emre Eldener: “Ordinoya tavan ücret getirilmesi yatırım ortamının yapısına ters”

. Lojistik Sektörüne Yönelik Devlet Destekleri

Gümrük İdarelerinde Temsil Hakkı Üçe Ayrılmalıdır Tezi ve Avrupa Uygulamaları ile Son Gelişmeler

Bir Adım Sonrası Inco(Op)Terms – 2020 Olabilir Mi?

. Yeşil Gemilerden Sonra Yeşil Limanlar

UTİKAD Dergisi’nin 11. sayısına ulaşmak için tıklayınız.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2nlSQZA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder