24 Ocak 2018 Çarşamba

Bu havalimanında bir sauna var! Yolunuz Finlandiya’ya düşerse aklınızda bulunsun! Sauna, Fin kültürünün bir parçasıdır. Finnair, Helsinki Havalimanı‘ndaki business class lounge konukları için sauna hizmeti sunuyor. Schengen olmayan bölgede Business Class ve “Premium” salonlar arasında yer alan saunada, 4-5 kişilik bir karma sauna alanı ve dört adet özel duşlu suit bulunuyor. Tüm salon kullanıcılarına erişim hakkı veriliyor. Eğer business sınıfında seyahat etmiyorsanız  ya da oneworld statünüz uygun değilse, 48EUR’ya giriş satın alabilirsiniz. Satın alınan salon erişimi sadece 07:30 – 15:00 veya 17:00 – 24:00 arasında kullanılabilir. Erişim satın alındığında salon kullanımı üç saatle sınırlı kalıyor. Giyinmek isteğe bağlı mı? Finlilere göre saunada kıyafet giymek  görgü kurallarına pek uygun değil. Eğer utangaçsanız, bir havlu kullanabilirsiniz. Ancak bu bile isteğe bağlıdır. Bununla birlikte, her zaman, altınıza bir havlu koyun böylece ahşabın üzerine terlemezsiniz. İçerik:http://ift.tt/2hIBli0

Yolunuz Finlandiya’ya düşerse aklınızda bulunsun!

Sauna, Fin kültürünün bir parçasıdır. Finnair, Helsinki Havalimanı‘ndaki business class lounge konukları için sauna hizmeti sunuyor.
Schengen olmayan bölgede Business Class ve “Premium” salonlar arasında yer alan saunada, 4-5 kişilik bir karma sauna alanı ve dört adet özel duşlu suit bulunuyor.

Tüm salon kullanıcılarına erişim hakkı veriliyor. Eğer business sınıfında seyahat etmiyorsanız  ya da oneworld statünüz uygun değilse, 48EUR’ya giriş satın alabilirsiniz. Satın alınan salon erişimi sadece 07:30 – 15:00 veya 17:00 – 24:00 arasında kullanılabilir. Erişim satın alındığında salon kullanımı üç saatle sınırlı kalıyor.

Giyinmek isteğe bağlı mı?

Finlilere göre saunada kıyafet giymek  görgü kurallarına pek uygun değil. Eğer utangaçsanız, bir havlu kullanabilirsiniz. Ancak bu bile isteğe bağlıdır. Bununla birlikte, her zaman, altınıza bir havlu koyun böylece ahşabın üzerine terlemezsiniz.

İçerik:http://ift.tt/2hIBli0



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2n43tQz
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder