28 Ocak 2018 Pazar

İşte 2017 Yılının ilginç ‘kayıp eşya’ listesi DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı. Yolcu, uçak, yük trafiği bakımından Avrupa’nın zirvesine yerleşen Atatürk Havalimanı, sadece yolcuların hizmet aldığı bir işletme değil, her gün binlerce misafirimizin vakit geçirdiği canlı, hareketli bir yaşam alanı. Yolculuk telaşı, kavuşma sevinci, ayrılık hüznü bir araya gelince bazı misafirlerimiz çeşitli eşyalarını unutuyor yahut kaybediyor hava limanlarında. En çok neler unutulmuş AHL‘ de hiç merak ettiniz mi? İşte 2017 Yılının ilginç ‘kayıp eşya’ listesi: Araba direksiyonu, Araba tamponu, İskoç Gaydası, 50100 EURO, Kalıp Mermerler, Gelinlik, Geyik Eti, Tuğla, Avize,120 inç Televizyon, Semaver, Printer, Oksijen maskesi ve tüpü, Olta takımı, Röntgen. 2017’de terminalde unutulan kayıp eşya sayısı toplam 48.504 adet olarak kayıtlara geçmiş. Bunların 7.931 adedi sahiplerine teslim edilmiş, diğerleri emanette tutuluyor.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, milyonlarca yolcunun hizmet aldığı Avrupa’nın zirvesindeki İstanbul Atatürk Havalimanı hakkında takipçilerine ilginç bilgiler paylaştı.

Yolcu, uçak, yük trafiği bakımından Avrupa’nın zirvesine yerleşen Atatürk Havalimanı, sadece yolcuların hizmet aldığı bir işletme değil, her gün binlerce misafirimizin vakit geçirdiği canlı, hareketli bir yaşam alanı.

Yolculuk telaşı, kavuşma sevinci, ayrılık hüznü bir araya gelince bazı misafirlerimiz çeşitli eşyalarını unutuyor yahut kaybediyor hava limanlarında. En çok neler unutulmuş AHL‘ de hiç merak ettiniz mi?

İşte 2017 Yılının ilginç ‘kayıp eşya’ listesi: Araba direksiyonu, Araba tamponu, İskoç Gaydası, 50100 EURO, Kalıp Mermerler, Gelinlik, Geyik Eti, Tuğla, Avize,120 inç Televizyon, Semaver, Printer, Oksijen maskesi ve tüpü, Olta takımı, Röntgen.

2017’de terminalde unutulan kayıp eşya sayısı toplam 48.504 adet olarak kayıtlara geçmiş. Bunların 7.931 adedi sahiplerine teslim edilmiş, diğerleri emanette tutuluyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2FoQi38
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder