26 Ocak 2018 Cuma

THY’den Türkçe Kararı İlker Aycı, THY’nin Türkçe’nin yayılmasında da önemli misyonunun bulunduğunu belirterek “Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines, bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum” dedi Türk Hava Yolları, İbn Haldun Üniversitesi ve Airbus tarafından hayata geçirilen ‘Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Airbus Yönetim Kurulu Üyesi Thierry Baril de katıldı. Habertürk Haber Merkezi’nden Gökhan Artan’ın haberine göre, programın tanıtımında konuşan İlker Aycı, Türkçe’nin ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, THY’nin Türkçe’nin yayılmasında da önemli misyonunun bulunduğunu söyledi. Aycı, “Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines yazarken bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Bunu karara bağlarsak bunu yapmış oluruz” dedi.

İlker Aycı, THY’nin Türkçe’nin yayılmasında da önemli misyonunun bulunduğunu belirterek “Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines, bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum” dedi

Türk Hava Yolları, İbn Haldun Üniversitesi ve Airbus tarafından hayata geçirilen ‘Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Airbus Yönetim Kurulu Üyesi Thierry Baril de katıldı.

Habertürk Haber Merkezi’nden Gökhan Artan’ın haberine göre, programın tanıtımında konuşan İlker Aycı, Türkçe’nin ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, THY’nin Türkçe’nin yayılmasında da önemli misyonunun bulunduğunu söyledi. Aycı, “Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines yazarken bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Bunu karara bağlarsak bunu yapmış oluruz” dedi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2Edf8nz
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder