30 Ağustos 2017 Çarşamba

İstanbul Yeni Havalimanı’na ait en güncel ve en detaylı videolar Tüm etapları bittiğinde 6 pistin olacağı havalimanının inşaatın tamamlanma oranı da yüzde 61’i geçtiği İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor. İstanbul Yeni Havalimanı’nda 31 bin çalışan görev yapıyor Şu an 31 bin çalışan gibi dev bir kadronun inşaatında görev yaptığı İstanbul Yeni Havalimanı’nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi. İlk etabının 29 Ekim 2018’de açılması planlanan havalimanı inşaatının son hali binlerce metre yükseklikten görüntülendi.  

Tüm etapları bittiğinde 6 pistin olacağı havalimanının inşaatın tamamlanma oranı da yüzde 61’i geçtiği İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor. İstanbul Yeni Havalimanı’nda 31 bin çalışan görev yapıyor

Şu an 31 bin çalışan gibi dev bir kadronun inşaatında görev yaptığı İstanbul Yeni Havalimanı’nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi.

İlk etabının 29 Ekim 2018’de açılması planlanan havalimanı inşaatının son hali binlerce metre yükseklikten görüntülendi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2wTC3TV
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder