26 Ağustos 2017 Cumartesi

Houston havaalanlarında 300’den fazla uçuş iptal edildi Cumartesi sabahı itibariyle, hafta sonu için George Bush Uluslararası Havaalanı ve William Hobby Havalimanı‘nda 340’dan fazla uçuş iptal edildi. Havalimanları pazartesi gününe kadar kapalı kalacak. Corpus Christi Uluslararası Havalimanı’nda Pazartesi gününe kadar kapalı olan ek 42 uçuş iptal edildi. Bölgedeki diğer havalimanlarında da gecikmeler ve iptaller bildirildi. Bölgede yaşanan şiddetli hava koşulları sebebiyle, havayolu şirketleri yolculara yeniden rezervasyon yapma seçenekleri sunuyor.

Cumartesi sabahı itibariyle, hafta sonu için George Bush Uluslararası Havaalanı ve William Hobby Havalimanı‘nda 340’dan fazla uçuş iptal edildi. Havalimanları pazartesi gününe kadar kapalı kalacak.

Corpus Christi Uluslararası Havalimanı’nda Pazartesi gününe kadar kapalı olan ek 42 uçuş iptal edildi. Bölgedeki diğer havalimanlarında da gecikmeler ve iptaller bildirildi.

Bölgede yaşanan şiddetli hava koşulları sebebiyle, havayolu şirketleri yolculara yeniden rezervasyon yapma seçenekleri sunuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2wHyQ9X
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder