28 Ağustos 2017 Pazartesi

Dublin Havaalanı’nda Yangın Tehlikesi Dün sabah Dublin Havaalanı’nda harici güç ünitesi alev aldı Pazar sabahı Dublin Havaalanı apronunda küçük bir yangın çıktı, yangın havalimanı itfaiyesi tarafından çabucak söndürüldü. Dublin Hava Alanı Otoritesi’ne göre, yangın Pazar sabahı sabah 6. 00’da patlak verdi kimse yaralanmadı ve hiç bir uçak hasar görmedi. Kaydedilen görüntüde, yangının üstesinden gelmek için köpük kullanan itfaiyecilerin bulunduğu bir Ryanair uçağı ve bir KLM uçağı görülüyor. Havalimanı yetkilisinin açıklamaları şöyle: “Yangın müdahele ekipleri, sabah 6 sularında sonra aprondaki harici güç ünitesinde çıkan küçük bir yangını söndürdü. Söndürmede kuru toz kullanıldı ve bu ek duman yarattığı için görüntü daha dramatik hale geldi. “Hiç kimse yaralandı ve hiçbir uçak zarar görmedi. İki uçuş yaklaşık 30’ar dakika gecikti, ancak  olayın havalimanı işleyişine herhangi bir etkisi olmadı. ” İçerik:aviationwithstyle  

Dün sabah Dublin Havaalanı’nda harici güç ünitesi alev aldı

Pazar sabahı Dublin Havaalanı apronunda küçük bir yangın çıktı, yangın havalimanı itfaiyesi tarafından çabucak söndürüldü.
Dublin Hava Alanı Otoritesi’ne göre, yangın Pazar sabahı sabah 6. 00’da patlak verdi kimse yaralanmadı ve hiç bir uçak hasar görmedi.
Kaydedilen görüntüde, yangının üstesinden gelmek için köpük kullanan itfaiyecilerin bulunduğu bir Ryanair uçağı ve bir KLM uçağı görülüyor. Havalimanı yetkilisinin açıklamaları şöyle: “Yangın müdahele ekipleri, sabah 6 sularında sonra aprondaki harici güç ünitesinde çıkan küçük bir yangını söndürdü. Söndürmede kuru toz kullanıldı ve bu ek duman yarattığı için görüntü daha dramatik hale geldi.
“Hiç kimse yaralandı ve hiçbir uçak zarar görmedi. İki uçuş yaklaşık 30’ar dakika gecikti, ancak  olayın havalimanı işleyişine herhangi bir etkisi olmadı. ”

İçerik:aviationwithstyle

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2vvlBVK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder