30 Ağustos 2017 Çarşamba

Houston Havaalanları Bugün Uçuşlara Başlıyor Houston Havalimanları bugün öğleden sonra saat 16.00’da uçuşlara devam etmeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi  Harvey Kasırgasının neden olduğu şiddetli hava nedeniyle uçuşlar yapılamıyor ve havalimanlarında su baskınları yaşanmıştı. Yapılan yazılı açıklamada şöyle; Bugün Houston Havaalanları öğleden sonra saat 4’te sınırlı yerli havayolu yolcusuna hizmet vermeye devam etmeyi planlıyor. Bu hafta sonuna kadar aşamalı olarak tam hizmet vermeye ve operasyonları normale döndürmeye çalışacağız. Uçuşunuzla ilgili uçuş durumu güncellemeleri için havayolu şirketinize başvurun. Yalnızca onaylanmış bir tarifeli uçuş için bileti olanların havaalanına gelmeleri gerekiyor. Houston Şehri çevresindeki pek çok yol hala seyahat için güvensizdir, bu nedenle, tüm yolcuları zamanında havaalanlarına ulaştırmaya ve tesislerimize ve / veya tesislerimize giden güvenli bir rotayı oluşturmaya çalışıyoruz.

Houston Havalimanları bugün öğleden sonra saat 16.00’da uçuşlara devam etmeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi  Harvey Kasırgasının neden olduğu şiddetli hava nedeniyle uçuşlar yapılamıyor ve havalimanlarında su baskınları yaşanmıştı.

Yapılan yazılı açıklamada şöyle;

Bugün Houston Havaalanları öğleden sonra saat 4’te sınırlı yerli havayolu yolcusuna hizmet vermeye devam etmeyi planlıyor.

Bu hafta sonuna kadar aşamalı olarak tam hizmet vermeye ve operasyonları normale döndürmeye çalışacağız.

Uçuşunuzla ilgili uçuş durumu güncellemeleri için havayolu şirketinize başvurun.

Yalnızca onaylanmış bir tarifeli uçuş için bileti olanların havaalanına gelmeleri gerekiyor.

Houston Şehri çevresindeki pek çok yol hala seyahat için güvensizdir, bu nedenle, tüm yolcuları zamanında havaalanlarına ulaştırmaya ve tesislerimize ve / veya tesislerimize giden güvenli bir rotayı oluşturmaya çalışıyoruz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2x63qt9
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder