13 Haziran 2018 Çarşamba

Amadeus lider online seyahat acentesi Trip.com için anlık aramaya güç verecek Ctrip Group’un önde gelen online seyahat acentesi olan Trip.com, her saniyenin değerli olduğu günümüzde, Amadeus Master Pricer Instant Search’ü kullanarak müşterilerine, istediği hızı, kesinliği ve rezervasyon müsaitliğini sunacak.   Amadeus Master Pricer Instant Search, müşterilerin ihtiyaçlarına göre önceden hesaplanmış milyonlarca sonucu gruplayarak hemen ulaşılması için tasarlandı. İleri düzey algoritmalar, akıllı önbellek yenileme mekanizmaları ve canlı müsaitlik durumu kontrolü kullanarak müsaitlik durumu ve kaliteden ödün vermeden anında sonuç sunuyor. Elde edilebilecek en geniş havayolu envanterine olan erişimiyle bu çözüm hem gidiş-dönüş hem de tek yön aramalar için en ucuz ücretleri önerebiliyor. Dünyadaki lider online seyahat acenteleri ve meta arama şirketleri tarafından kullanılan bu çözüm, sonuçların doğruluğundan ödün vermeden milisaniyeler içinde en iyi uçuş ücretlerini servis ediyor. Amadeus ile yaptığı beş yıllık teknoloji anlaşması sayesinde Trip.com, en ekonomik, uygun ve online “bakanları” “rezervasyon yapanlar”a dönüştürmede kritik bir nokta olan, beklentilere tam olarak karşılık veren ilham verici teklifleri müşterilerine sunacak. Ctrip Group CEO’su Jane Sun, “Günümüzdeki online seyahat dünyasında her saniyenin değerli olduğunu söylemek abartı olmaz. Amadeus’un çözümü, müşterilerimizin istediği hız, kesinlik ve rezervasyon müsaitliğinin güçlü bir kombinasyonunu sunuyor ve bu Trip.com’un tekliflerinde ayırt edilebilir olması için kritik bir nokta. Bu iş birliği aynı zamanda Trip.com’un uluslararası pazarlardaki İngilizce konuşan müşterilerine açılması için de oldukça önemli” dedi. Amadeus Seyahat Kanalları Kıdemli Başkan Yardımcısı Decius Valmorbida, “Trip.com gibi dinamik bir şirketin büyümesini desteklediğimiz için çok heyecanlıyız. Online seyahat alanı gittikçe kalabalıklaşıyor ve biz hızlı yanıt vermenin rekabette önemli bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu yanıtlar, ilgili ve uygun yer durumu ile bir arada sunulmalı. Amadeus Master Pricer’ın bunu ve daha fazlasını sağlamakta en iyi çözüm olduğuna ve yeni pazarlarda ölçeklendiğinde Trip.com’a rakipleri yanında bir avantaj sağlayacağına güvenimiz tam” diye konuştu. Amadeus Master Pricer Instant Search, mobil kanallardan yeni müşterileri ve yolda olan gezginleri hedeflemeyi destekliyor. Özlü, ilgili ve anlık olması mobil uygulamalar için de tam olarak ideal.

Ctrip Group’un önde gelen online seyahat acentesi olan Trip.com, her saniyenin değerli olduğu günümüzde, Amadeus Master Pricer Instant Search’ü kullanarak müşterilerine, istediği hızı, kesinliği ve rezervasyon müsaitliğini sunacak.

 

Amadeus Master Pricer Instant Search, müşterilerin ihtiyaçlarına göre önceden hesaplanmış milyonlarca sonucu gruplayarak hemen ulaşılması için tasarlandı. İleri düzey algoritmalar, akıllı önbellek yenileme mekanizmaları ve canlı müsaitlik durumu kontrolü kullanarak müsaitlik durumu ve kaliteden ödün vermeden anında sonuç sunuyor. Elde edilebilecek en geniş havayolu envanterine olan erişimiyle bu çözüm hem gidiş-dönüş hem de tek yön aramalar için en ucuz ücretleri önerebiliyor. Dünyadaki lider online seyahat acenteleri ve meta arama şirketleri tarafından kullanılan bu çözüm, sonuçların doğruluğundan ödün vermeden milisaniyeler içinde en iyi uçuş ücretlerini servis ediyor. Amadeus ile yaptığı beş yıllık teknoloji anlaşması sayesinde Trip.com, en ekonomik, uygun ve online “bakanları” “rezervasyon yapanlar”a dönüştürmede kritik bir nokta olan, beklentilere tam olarak karşılık veren ilham verici teklifleri müşterilerine sunacak.

Ctrip Group CEO’su Jane Sun, “Günümüzdeki online seyahat dünyasında her saniyenin değerli olduğunu söylemek abartı olmaz. Amadeus’un çözümü, müşterilerimizin istediği hız, kesinlik ve rezervasyon müsaitliğinin güçlü bir kombinasyonunu sunuyor ve bu Trip.com’un tekliflerinde ayırt edilebilir olması için kritik bir nokta. Bu iş birliği aynı zamanda Trip.com’un uluslararası pazarlardaki İngilizce konuşan müşterilerine açılması için de oldukça önemli” dedi.

Amadeus Seyahat Kanalları Kıdemli Başkan Yardımcısı Decius Valmorbida, “Trip.com gibi dinamik bir şirketin büyümesini desteklediğimiz için çok heyecanlıyız. Online seyahat alanı gittikçe kalabalıklaşıyor ve biz hızlı yanıt vermenin rekabette önemli bir avantaj olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu yanıtlar, ilgili ve uygun yer durumu ile bir arada sunulmalı. Amadeus Master Pricer’ın bunu ve daha fazlasını sağlamakta en iyi çözüm olduğuna ve yeni pazarlarda ölçeklendiğinde Trip.com’a rakipleri yanında bir avantaj sağlayacağına güvenimiz tam” diye konuştu.

Amadeus Master Pricer Instant Search, mobil kanallardan yeni müşterileri ve yolda olan gezginleri hedeflemeyi destekliyor. Özlü, ilgili ve anlık olması mobil uygulamalar için de tam olarak ideal.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ydYi8q
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder