21 Haziran 2018 Perşembe

Prontotour’a Qatar Airways’ten Ödül Sektörde 25. yılını dolduran Prontotour’a bir ödül de Qatar Airways’ten geldi. Dünyanın önde gelen seyahat markaları tarafından birçok kez ödüllendirilen lider tur operatörü Prontotour, Costa Cruise’un ‘En İyi Grup Satış Acentesi’ ödülünün ardından bir ödül de ünlü havayolu şirketi Qatar Airways’ten aldı. Qatar Airways’in Türkiye’de en çok satış yapan acentelerinin ödüllendirildiği renkli gecede, Prontotour’un ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Derya Kesman ve ProntoMICE kurucu ortağı Efe Çakar aldı. Törende kısa bir konuşma yapan ve ekip arkadaşlarını sahneye davet ederek acentelere tanıtan Qatar Airways Türkiye Müdürü Ferit Aksun, herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Gecede, Qatar Airways Türkiye Müdürü Ferit Aksun ve Satış Yetkilisi Ayşegül Demir, Prontotour yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundular. Prontotour ve Qatar Airways iş birliğinin daha uzun yıllar, yeni başarılarla devam etmesini temenni ettiler.

Sektörde 25. yılını dolduran Prontotour’a bir ödül de Qatar Airways’ten geldi.

Dünyanın önde gelen seyahat markaları tarafından birçok kez ödüllendirilen lider tur operatörü Prontotour, Costa Cruise’un ‘En İyi Grup Satış Acentesi’ ödülünün ardından bir ödül de ünlü havayolu şirketi Qatar Airways’ten aldı.

Qatar Airways’in Türkiye’de en çok satış yapan acentelerinin ödüllendirildiği renkli gecede, Prontotour’un ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Derya Kesman ve ProntoMICE kurucu ortağı Efe Çakar aldı.

Törende kısa bir konuşma yapan ve ekip arkadaşlarını sahneye davet ederek acentelere tanıtan Qatar Airways Türkiye Müdürü Ferit Aksun, herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Gecede, Qatar Airways Türkiye Müdürü Ferit Aksun ve Satış Yetkilisi Ayşegül Demir, Prontotour yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundular. Prontotour ve Qatar Airways iş birliğinin daha uzun yıllar, yeni başarılarla devam etmesini temenni ettiler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2JTQAFX
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder