22 Haziran 2018 Cuma

TUSAŞ/TAI ile Fransız Dassault Systemes Arasında İş Birliği Tusaş / TAI , Fransız yazılım şirketi Dassault Systemes ile yazılım ve desteği konusunda iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma başta Milli Muharip Uçak (MMU) olmak üzere özgün projelerin bilgi güvenliğini ve hızlı tasarım süreçlerini kapsayacak. İş birliği üretimdeki hataları en aza indirgeyecek İş birliği, üretime daha doğru verinin gitmesini sağlayacak, üretimdeki hataları en aza indirgeyerek, hızlı tasarım süreçlerinin oluşmasına doğrudan katkı verecek. Milli Muharip Uçak Projesi’nde kullanılacak yazılımla tasarım mühendislik çalışmaları yürütülecek. Milli savaş uçağı yapımının tüm aşamalarında kullanılacak yazılım, TUSAŞ’ın tasarım süreçlerine ivme kazandıracak. TAI , Fransız yazılım şirketi Dassault Systemes ile yazılım ve desteği konusunda iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma başta Milli Muharip Uçak (MMU) olmak üzere özgün projelerin bilgi güvenliğini ve hızlı tasarım süreçlerini kapsayacak. pic.twitter.com/iXZMwwJICY — AirportIST (@AirportIST) June 22, 2018  

Tusaş / TAI , Fransız yazılım şirketi Dassault Systemes ile yazılım ve desteği konusunda iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma başta Milli Muharip Uçak (MMU) olmak üzere özgün projelerin bilgi güvenliğini ve hızlı tasarım süreçlerini kapsayacak.

İş birliği üretimdeki hataları en aza indirgeyecek

İş birliği, üretime daha doğru verinin gitmesini sağlayacak, üretimdeki hataları en aza indirgeyerek, hızlı tasarım süreçlerinin oluşmasına doğrudan katkı verecek.

Milli Muharip Uçak Projesi’nde kullanılacak yazılımla tasarım mühendislik çalışmaları yürütülecek.

Milli savaş uçağı yapımının tüm aşamalarında kullanılacak yazılım, TUSAŞ’ın tasarım süreçlerine ivme kazandıracak.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2MgwoLc
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder