26 Haziran 2018 Salı

ESENBOĞA HAVALİMANI BAŞMÜDÜRÜ FAHMETTİN YAZAR`A VEDA YEMEĞİ EMEKLİYE AYRILAN ESENBOĞA HAVALİMANI BAŞMÜDÜRÜ FAHMETTİN YAZAR`A VEDA YEMEĞİ VE PLAKET Kuruluşumuzun birçok kademesinde görev yaptıktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürümüz Fahmettin Yazar onuruna bir veda yemeği verildi.    Esenboğa Havalimanı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak, Mülki İdare Amiri Murat Soylu, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız, paydaş kuruluşların yöneticileri ve havalimanı personeli katıldı.   Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar burada yaptığı konuşmada, kurumumuzda 36 yıllık kariyeri boyunca çok değerli ve önemli tecrübeler edindiğini dile getirerek, iyi kötü günleri ve tüm zorlukları DHMİ ailesinin desteği ile aştığını ifade etti.    “EMEKLİ OLUYORUM ANCAK SİZLERDEN AYRILMIYORUM”   Yazar, 36 yıl boyunca kendisine destek olan tüm DHMİ çalışanlarına ve tüm havalimanı paydaşlarına teşekkürlerini ileterek konuşmasını şöyle sürdürdü:   “Bir kişi var ki ona ayrı ve özel bir teşekkürde bulunmak isterim. Bugüne kadar bana hep güvenen, arkamda duran ve çalışma motivasyonumu artıran; Genel Müdürüm Sayın Funda Hanım, size çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. DHMİ’den emekli oluyorum ancak sizlerden ayrılmıyorum, bundan sonraki iş hayatıma İGA Terminaller Direktörü olarak devam edeceğim. Birçoğunuz ile teşriki mesaimiz olmaya devam edecek.”   GENEL MÜDÜRÜMÜZ OCAK: “ÇOK MUTLU VE HUZURLU EMEKLİLİK YAŞAMASINI DİLİYORUM”   Yazar’ın ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak şöyle dedi:   “Değerli arkadaşımız Fahmettin Bey’i yabancı bir yere göndermiyoruz; neticede sektörümüzün bir başka alanına, dünyanın en büyük havalimanına gönderiyoruz. İnşallah orada bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Bilgisiyle tecrübesiyle çok değerli katkılarda bulunacaktır. 36 yıl boyunca Fahmettin Bey benim anılarımda hep güler yüzüyle, arkadaşlarına olan sevgisiyle, ilgisiyle apayrı bir yer tutmuştur. Gönlümüzde çok özel bir yeri vardır. Onu daima çok sevdik, hep sevmeye devam edeceğiz. İnşallah çok mutlu, huzurlu bir emeklilik yaşasın. Kendisine şahsım, ekibim ve kuruluşum adına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor; başarı ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşallah yolu bahtı hep açık olur.”    Genel Müdürümüz Ocak, konuşmasının ardından, üzerinde ‘Kurumumuzda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunar, bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dileriz’ yazan plaketi Yazar’a verdi.

EMEKLİYE AYRILAN ESENBOĞA HAVALİMANI BAŞMÜDÜRÜ FAHMETTİN YAZAR`A VEDA YEMEĞİ VE PLAKET

Kuruluşumuzun birçok kademesinde görev yaptıktan sonra kendi isteği ile emekliye ayrılan Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürümüz Fahmettin Yazar onuruna bir veda yemeği verildi. 

 

Esenboğa Havalimanı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak, Mülki İdare Amiri Murat Soylu, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız, paydaş kuruluşların yöneticileri ve havalimanı personeli katıldı.

 

Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Fahmettin Yazar burada yaptığı konuşmada, kurumumuzda 36 yıllık kariyeri boyunca çok değerli ve önemli tecrübeler edindiğini dile getirerek, iyi kötü günleri ve tüm zorlukları DHMİ ailesinin desteği ile aştığını ifade etti. 

 

“EMEKLİ OLUYORUM ANCAK SİZLERDEN AYRILMIYORUM”

 

Yazar, 36 yıl boyunca kendisine destek olan tüm DHMİ çalışanlarına ve tüm havalimanı paydaşlarına teşekkürlerini ileterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Bir kişi var ki ona ayrı ve özel bir teşekkürde bulunmak isterim. Bugüne kadar bana hep güvenen, arkamda duran ve çalışma motivasyonumu artıran; Genel Müdürüm Sayın Funda Hanım, size çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. DHMİ’den emekli oluyorum ancak sizlerden ayrılmıyorum, bundan sonraki iş hayatıma İGA Terminaller Direktörü olarak devam edeceğim. Birçoğunuz ile teşriki mesaimiz olmaya devam edecek.”

 

GENEL MÜDÜRÜMÜZ OCAK: “ÇOK MUTLU VE HUZURLU EMEKLİLİK YAŞAMASINI DİLİYORUM”

 

Yazar’ın ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak şöyle dedi:

 

“Değerli arkadaşımız Fahmettin Bey’i yabancı bir yere göndermiyoruz; neticede sektörümüzün bir başka alanına, dünyanın en büyük havalimanına gönderiyoruz. İnşallah orada bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Bilgisiyle tecrübesiyle çok değerli katkılarda bulunacaktır. 36 yıl boyunca Fahmettin Bey benim anılarımda hep güler yüzüyle, arkadaşlarına olan sevgisiyle, ilgisiyle apayrı bir yer tutmuştur. Gönlümüzde çok özel bir yeri vardır. Onu daima çok sevdik, hep sevmeye devam edeceğiz. İnşallah çok mutlu, huzurlu bir emeklilik yaşasın. Kendisine şahsım, ekibim ve kuruluşum adına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor; başarı ve sağlık sıhhat diliyorum. İnşallah yolu bahtı hep açık olur.” 

 

Genel Müdürümüz Ocak, konuşmasının ardından, üzerinde ‘Kurumumuzda yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunar, bundan sonraki yaşantınızda sağlık ve mutluluklar dileriz’ yazan plaketi Yazar’a verdi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KmO2je
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder