19 Haziran 2018 Salı

Kaan Air, İstanbul’u havadan görmeye çağırıyor! İstanbul’un ve boğazın bahar aylarındaki eşsiz güzelliğini helikopter ile gökyüzünden izlemeye hazırsanız, Kaan Air’ın 15 dakikadan başlayan turlarıyla tanışmanızın zamanı geldi. Tarihi, boğazı, mimari yapısı ile bu büyülü ve güzellik dolu şehri, havadan seyrederek manzaranın ve baharın keyfini çıkarın.   Kaan Air, İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gökyüzünden izlemek isteyenlere muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Her hafta sonu tüm vergiler dahil 75 €‘dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan bu keyifli ve eğlenceli helikopter turu; Boğaz, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahında hiç unutulmayacak görsel bir şov sunuyor. Dünyanın önde gelen farklı kategorideki uçak ve helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünü yapan, havacılık sektörünün öncü kuruluşu Kaan Air’den bilet satın almak için http://www.kaanair.com/helikopter-turlari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.    Kaan Air Hakkında:   Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kaan Air 2002 yılından itibaren, helikopter satışı, kiralama,VIP taşımacılık, hava taksi, havadan fotoğraf ve film çekim faaliyetlerinin dışında, devlet ve özel sektörde gerçekleştirdiği kalite hedefli başarılı projelerle pazardaki varlığını güçlendirmeye ve büyütmeye devam etmektedir.   Kaan Air, dünyanın önde gelen farklı kategorideki helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünün yanı sıra orman yangınları ile havadan mücadele, elektrikiletim hatlarınınhavadan takibi gibi devlet ve özel sektöre gerçekleştirdiği çok çeşitli projelerle havacılık sektöründeki gelişime katkı sağlarken, diğer yandan pazardaki öncü konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Uzun yıllardır İtalyan helikopter imalatçısı Leonardo Helicopters ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air, geçtiğimiz ay iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek dünyanın teknolojik altyapı bakımından en gelişmiş iş jeti üreticilerinden olan, ABD’li General Dynamics’in iştiraki Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar temsilcisi olmuştur.

İstanbul’un ve boğazın bahar aylarındaki eşsiz güzelliğini helikopter ile gökyüzünden izlemeye hazırsanız, Kaan Air’ın 15 dakikadan başlayan turlarıyla tanışmanızın zamanı geldi. Tarihi, boğazı, mimari yapısı ile bu büyülü ve güzellik dolu şehri, havadan seyrederek manzaranın ve baharın keyfini çıkarın.

 

Kaan Air, İstanbul’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini gökyüzünden izlemek isteyenlere muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Her hafta sonu tüm vergiler dahil 75 €‘dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan bu keyifli ve eğlenceli helikopter turu; Boğaz, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahında hiç unutulmayacak görsel bir şov sunuyor.

Dünyanın önde gelen farklı kategorideki uçak ve helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünü yapan, havacılık sektörünün öncü kuruluşu Kaan Air’den bilet satın almak için http://www.kaanair.com/helikopter-turlari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

  

Kaan Air Hakkında:

 

Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kaan Air 2002 yılından itibaren, helikopter satışı, kiralama,VIP taşımacılık, hava taksi, havadan fotoğraf ve film çekim faaliyetlerinin dışında, devlet ve özel sektörde gerçekleştirdiği kalite hedefli başarılı projelerle pazardaki varlığını güçlendirmeye ve büyütmeye devam etmektedir.

 

Kaan Air, dünyanın önde gelen farklı kategorideki helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünün yanı sıra orman yangınları ile havadan mücadele, elektrikiletim hatlarınınhavadan takibi gibi devlet ve özel sektöre gerçekleştirdiği çok çeşitli projelerle havacılık sektöründeki gelişime katkı sağlarken, diğer yandan pazardaki öncü konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Uzun yıllardır İtalyan helikopter imalatçısı Leonardo Helicopters ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air, geçtiğimiz ay iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek dünyanın teknolojik altyapı bakımından en gelişmiş iş jeti üreticilerinden olan, ABD’li General Dynamics’in iştiraki Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar temsilcisi olmuştur.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2t9B0vu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder