26 Haziran 2018 Salı

Turkish Cargo, canlı hayvanları bulutların üzerinde güvenle taşıdı Dünyanın 122 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo, 16 aylık 3 zürafayı, Johannesburg’tan, İstanbul aktarmalı olarak Tahran’a başarılı bir şekilde ulaştırdı. Zürafalara uçuş süresince bakıcıları, veterinerleri ve  IATA Live Animals Regulation (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği – Canlı Hayvan Taşıma Yönetmeliği) sertifikalı Turkish Cargo personeli eşlik etti. Canlı hayvan taşımalarına en üst düzeyde özen göstererek gökyüzünde doğal yaşama yakın koşullar oluşturan Turkish Cargo, son bir ay içerisinde; Johannesburg’tan 7’si yavru 10 tane aslanı Pakistan’a, 10 tane zebrayı Bangladeş’e, 4 tane fili Birleşik Arap Emirlikleri’ne ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden 3 tane maymunu Ukrayna’ya İstanbul aktarmalı olarak başarılı bir şekilde taşıdı. Turkish Cargo, müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde IATA LAR yönetmeliğini referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, kafesleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde özenle uyguluyor.   Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden, +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.   Turkish Cargo Hakkında: 1936 yılında ilk uluslararası hava kargo taşımasını yapan Türk Hava Yolları bugün 326 (yolcu ve kargo) uçaklık filosu ile dünyada 300’den fazla noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketi. Türk Hava Yolları’nın alt markası olan Turkish Cargo, 2000’li yılların başından bu yana havayolu şirketinin kargo hizmetlerini sürdürmekte. Uluslararası anlamda en hızlı büyüyen ve dünyanın en çok ülkesine hava kargo taşımacılığı sağlayan Turkish Cargo ile ilgili daha geniş bilgiye www.turkishcargo.com.tr web adresinden ulaşılabilir.

Dünyanın 122 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo, 16 aylık 3 zürafayı, Johannesburg’tan, İstanbul aktarmalı olarak Tahran’a başarılı bir şekilde ulaştırdı.

Zürafalara uçuş süresince bakıcıları, veterinerleri ve  IATA Live Animals Regulation (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği – Canlı Hayvan Taşıma Yönetmeliği) sertifikalı Turkish Cargo personeli eşlik etti.

Canlı hayvan taşımalarına en üst düzeyde özen göstererek gökyüzünde doğal yaşama yakın koşullar oluşturan Turkish Cargo, son bir ay içerisinde; Johannesburg’tan 7’si yavru 10 tane aslanı Pakistan’a, 10 tane zebrayı Bangladeş’e, 4 tane fili Birleşik Arap Emirlikleri’ne ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden 3 tane maymunu Ukrayna’ya İstanbul aktarmalı olarak başarılı bir şekilde taşıdı.

Turkish Cargo, müşterilerine sunduğu canlı hayvan taşımacılığı hizmeti için; kabul, depolama ve sevk süreçlerinde IATA LAR yönetmeliğini referans alıyor ve yönetmelikte belirtilen dokümantasyon, kafesleme, etiketleme ve işaretleme kurallarını canlı hayvan taşıma sürecinde özenle uyguluyor.

 

Turkish Cargo ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishcargo.com.tr web sitesinden, +90 850 333 0777 numaralı Çağrı Merkezi’nden ulaşılabilir.

 

Turkish Cargo Hakkında:

1936 yılında ilk uluslararası hava kargo taşımasını yapan Türk Hava Yolları bugün 326 (yolcu ve kargo) uçaklık filosu ile dünyada 300’den fazla noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketi. Türk Hava Yolları’nın alt markası olan Turkish Cargo, 2000’li yılların başından bu yana havayolu şirketinin kargo hizmetlerini sürdürmekte. Uluslararası anlamda en hızlı büyüyen ve dünyanın en çok ülkesine hava kargo taşımacılığı sağlayan Turkish Cargo ile ilgili daha geniş bilgiye www.turkishcargo.com.tr web adresinden ulaşılabilir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2yHXSYb
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder