17 Haziran 2018 Pazar

Air Arabia Bodrum seferleri başladı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi  Air Arabia Bodrum seferleri başladı. Türkiye’deki temsil ve gözetim hizmetleri Merkür Havacılık tarafından yapılan şirket  ilk seferini 13 Haziran gece gerçekleştirdi.  Birleşik Arap Emirlikleri’nin Sharjah kentinden  kalkış yapan A320 tipi uçağın  yolcuları ve uçuş ekibi Bodrum’da çiçeklerle karşılandı. İlk sefer nedeniyle düzenlenen karşılama töreninde  pasta kesildi. 13 Haziran’da başlayan ve  eylül ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenilen seferler haftada 3 kez Sharjah  ile Bodrum arasında karşılıklı  yapılacak. Air Arabia Hakkında Bilgi Air Arabia Sharjah merkezli düşük maliyetli ve lider havayolu şirketidir. Filosunda halihazırda 50’den fazla uçak bulunan havayolu şirketi Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki 5 farklı hub noktası ile 140’dan fazla destinasyona uçmaktadır. Air Arabia Türkiye’de Trabzon, İzmir, Bodrum, İstanbul, Antalya’ya uçuyor.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli düşük maliyetli havayolu şirketi  Air Arabia Bodrum seferleri başladı.

Türkiye’deki temsil ve gözetim hizmetleri Merkür Havacılık tarafından yapılan şirket  ilk seferini 13 Haziran gece gerçekleştirdi.  Birleşik Arap Emirlikleri’nin Sharjah kentinden  kalkış yapan A320 tipi uçağın  yolcuları ve uçuş ekibi Bodrum’da çiçeklerle karşılandı. İlk sefer nedeniyle düzenlenen karşılama töreninde  pasta kesildi. 13 Haziran’da başlayan ve  eylül ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenilen seferler haftada 3 kez Sharjah  ile Bodrum arasında karşılıklı  yapılacak.

Air Arabia Hakkında Bilgi

Air Arabia Sharjah merkezli düşük maliyetli ve lider havayolu şirketidir. Filosunda halihazırda 50’den fazla uçak bulunan havayolu şirketi Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki 5 farklı hub noktası ile 140’dan fazla destinasyona uçmaktadır. Air Arabia Türkiye’de Trabzon, İzmir, Bodrum, İstanbul, Antalya’ya uçuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ym1UFK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder