27 Nisan 2018 Cuma

Yeni Havalimanında Yeni bir Otel… YOTEL! Avrupa ve Asya’nın kesişme noktasında yer alan yeni havalimanı, dünyanın en büyüğü olmaya hazırlanıyor. İstanbul’un eski havalimanında bulunmayan bir otel konsepti yeni inşa edilen havalimanında Avrupa’nın en büyük terminal oteli olarak bulunacak. Yotel‘in hem kara tarafında hem de hava tarafında odalara sahip olacak ve fütürist oda meraklılarının ilgisini çekecek. Otel, Heathrow ve Gatwick’teki kapsül odalarıyla moda olan markanın beşinci havalimanı oteli olacak. Havalimanı işletmecisi iGA ile yapılan anlaşmaya göre Yotel  451 odalı (102’si güvenlikten sonra) olacak, ayrıca İstanbul’un merkezinde başka bir otel açmayı planladığı da açıklandı. Yotel‘in  konseptinde yer alan şık ve kompakt kapsüllere, dört saatlik periyotlar için rezervasyon yaptırmak mümkün olacak. Bu sayede, erken veya geç uçuş yapan yolculara, havalimanında uygun bir duraklama noktası ya da özel bir alanda uyuma fırsatı verilecek. Yotel CEO’su Hubert Viriot, Telegraph Travel’a İstanbul Yeni Havalimanı şubesinin, şirketin “amiral gemisi” oteli olacağını söyledi. Halihazırda, Singapur Changi de dahil olmak üzere, sırada 14 tane Yotel daha yer alıyor. Ayrıca şehir merkezleri için de planlama yapılıyor. Viriot, Yotel’in Londra’nın merkezinde, Clerkenwell’de, başka bir otel daha açmayı planladığını ve 2023 yılına kadar 50 otellik bir portföye sahip olmayı planladıklarını söyledi. “Kabinler bizim için çok doğru bir kavram olmaya devam ediyor” “Tasarım ve teknoloji açısından markamız için pek çok ilhamı havayollarından aldık.”dedi. “Uçaklarda bulunan birinci sınıf kabinler karşısında çok şaşırdık ve burada minimum alanlardan bahsediyoruz. “Gerçekten iyi tasarlanmış odalar sunuyoruz. Evet, kompaktlar ama lüks bir otelden bekleyebileceğiniz tüm konfora sahipler. ” İstanbul Yeni havalimanında bulunan tesisimizde 24 saat açık spor salonu, restoran, bar ve toplantı salonu olanakları da bulunacak. İçerik:www.telegraph.co.uk

Avrupa ve Asya’nın kesişme noktasında yer alan yeni havalimanı, dünyanın en büyüğü olmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un eski havalimanında bulunmayan bir otel konsepti yeni inşa edilen havalimanında Avrupa’nın en büyük terminal oteli olarak bulunacak. Yotel‘in hem kara tarafında hem de hava tarafında odalara sahip olacak ve fütürist oda meraklılarının ilgisini çekecek.

Otel, Heathrow ve Gatwick’teki kapsül odalarıyla moda olan markanın beşinci havalimanı oteli olacak. Havalimanı işletmecisi iGA ile yapılan anlaşmaya göre Yotel  451 odalı (102’si güvenlikten sonra) olacak, ayrıca İstanbul’un merkezinde başka bir otel açmayı planladığı da açıklandı.

Yotel‘in  konseptinde yer alan şık ve kompakt kapsüllere, dört saatlik periyotlar için rezervasyon yaptırmak mümkün olacak. Bu sayede, erken veya geç uçuş yapan yolculara, havalimanında uygun bir duraklama noktası ya da özel bir alanda uyuma fırsatı verilecek.

Yotel CEO’su Hubert Viriot, Telegraph Travel’a İstanbul Yeni Havalimanı şubesinin, şirketin “amiral gemisi” oteli olacağını söyledi. Halihazırda, Singapur Changi de dahil olmak üzere, sırada 14 tane Yotel daha yer alıyor. Ayrıca şehir merkezleri için de planlama yapılıyor. Viriot, Yotel’in Londra’nın merkezinde, Clerkenwell’de, başka bir otel daha açmayı planladığını ve 2023 yılına kadar 50 otellik bir portföye sahip olmayı planladıklarını söyledi.

“Kabinler bizim için çok doğru bir kavram olmaya devam ediyor” “Tasarım ve teknoloji açısından markamız için pek çok ilhamı havayollarından aldık.”dedi.

“Uçaklarda bulunan birinci sınıf kabinler karşısında çok şaşırdık ve burada minimum alanlardan bahsediyoruz.

“Gerçekten iyi tasarlanmış odalar sunuyoruz. Evet, kompaktlar ama lüks bir otelden bekleyebileceğiniz tüm konfora sahipler. ”

İstanbul Yeni havalimanında bulunan tesisimizde 24 saat açık spor salonu, restoran, bar ve toplantı salonu olanakları da bulunacak.

İçerik:www.telegraph.co.uk



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2I3TLqy
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder