27 Nisan 2018 Cuma

KAAN AIR ANNELERE İSTANBUL’U HEDİYE EDİYOR! 2002 yılından beri helikopter satışı, kiralama, VIP taşımacılık ve hava taksi hizmetleri veren Kaan Air, bu Anneler Günü’nde “Siz bizi hep havalara uçurdunuz; şimdi sıra bizde!” sloganıyla sosyal medya takipçilerinden altı anneye 7-13 Mayıs tarihlerinde helikopterle İstanbul turu hediye ediyor. Annesine Anneler Günü’nde sıra dışı bir hediye vermek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu fırsatı kazanmak için Kaan Air’in sosyal medya hesaplarını takip etmek yeterli. Kampanya detayları Kaan Air sosyal Medya hesaplarında… Anneler Günü Kutlu Olsun…    Kaan Air Hakkında:   Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kaan Air 2002 yılından itibaren, helikopter satışı, kiralama,VIP taşımacılık, hava taksi, havadan fotoğraf ve film çekim faaliyetlerinin dışında, devlet ve özel sektörde gerçekleştirdiği kalite hedefli başarılı projelerle pazardaki varlığını güçlendirmeye ve büyütmeye devam etmektedir.   Kaan Air, dünyanın önde gelen farklı kategorideki helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünün yanı sıra orman yangınları ile havadan mücadele, elektrikiletim hatlarınınhavadan takibigibidevlet ve özel sektöregerçekleştirdiği çok çeşitli projelerle havacılık sektöründeki gelişime katkı sağlarken, diğer yandan pazardaki öncü konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Uzun yıllardır İtalyan helikopter imalatçısı Leonardo Helicopters, Amerikan Enstrom ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air, geçtiğimiz ay iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek dünyanın teknolojik altyapı bakımından en gelişmiş iş jeti üreticilerinden olan, ABD’li General Dynamics’in iştiraki Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar temsilcisi olmuştur.

2002 yılından beri helikopter satışı, kiralama, VIP taşımacılık ve hava taksi hizmetleri veren Kaan Air, bu Anneler Günü’nde “Siz bizi hep havalara uçurdunuz; şimdi sıra bizde!” sloganıyla sosyal medya takipçilerinden altı anneye 7-13 Mayıs tarihlerinde helikopterle İstanbul turu hediye ediyor.

Annesine Anneler Günü’nde sıra dışı bir hediye vermek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu fırsatı kazanmak için Kaan Air’in sosyal medya hesaplarını takip etmek yeterli. Kampanya detayları Kaan Air sosyal Medya hesaplarında…

Anneler Günü Kutlu Olsun…

  

Kaan Air Hakkında:

 

Havacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Kaan Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başarı Holding bünyesinde 2000 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kaan Air 2002 yılından itibaren, helikopter satışı, kiralama,VIP taşımacılık, hava taksi, havadan fotoğraf ve film çekim faaliyetlerinin dışında, devlet ve özel sektörde gerçekleştirdiği kalite hedefli başarılı projelerle pazardaki varlığını güçlendirmeye ve büyütmeye devam etmektedir.

 

Kaan Air, dünyanın önde gelen farklı kategorideki helikopter üreticilerinin“exclusive” distribütörlüğünün yanı sıra orman yangınları ile havadan mücadele, elektrikiletim hatlarınınhavadan takibigibidevlet ve özel sektöregerçekleştirdiği çok çeşitli projelerle havacılık sektöründeki gelişime katkı sağlarken, diğer yandan pazardaki öncü konumunu her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Uzun yıllardır İtalyan helikopter imalatçısı Leonardo Helicopters, Amerikan Enstrom ve Russians Helicopters/ Kamov distribütörlüklerini yapan Kaan Air, geçtiğimiz ay iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek dünyanın teknolojik altyapı bakımından en gelişmiş iş jeti üreticilerinden olan, ABD’li General Dynamics’in iştiraki Gulfstream uçaklarının Türkiye Ticari Satışlar temsilcisi olmuştur.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2r4lv6u
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder