26 Nisan 2018 Perşembe

Eurasia Airshow’da İkinci Gün ItalianAirForce C27J uçağı Leonardo demo uçuşu gerçekleştirdi. AlpTeknik Havacılık Kalite ve Emniyet Müdürümüz Nilgün Yetiş, Eurasia Airshow 2018 fuarı kapsamında düzenlenen Women in Air & Space Sempozyumu’nda Girişimcilik Paneli’nde konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye’nin yeni nesil milli muharip uçağı alanında dünyanın ilk 5 ülkesi arasına çıkaracak MMU projesi için TAI ve Aselsan arasında milli radar, elektronik harp ve elektro optik sistemler geliştirilmesi adına ön mutabakat metni imzalandı. STM ile Kazakistan Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Bakanı Beibut Atamkulov arasında  işbirliği kapsamında görüşmeler  devam etti. Qatar Airways CEO2su Akbar Al Baker bugün fuarı gezdi , THY standlarında incelemelerde bulundu. Özellikle ekonomi sınıfı koltuklar ve galeylerle ilgilendi. THY’nin bir çok ürününü inceleme fırsatı bulan Sayın Akbar Al Baker ileriki günlerde olası gelişmelerin işaretini verdi. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve HAVELSAN kabin içi eğlence ve internet hizmeti sağlayıcı sistemlerin ve sivil havacılık alanında kullanılan diğer yazılım sistemlerinin; tasarımını, üretimini, tamirini, bakımını, pazarlamasını, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere bir Ortak Girişim Şirketi kuruyor. İmzalar bugün fuarda atıldı. Türkiye’nin ilk yerli sıcak hava balonu geliştirmesi için imza töreni gerçekleştirildi. Katar Havayolları , 2. gününde de fuarın ilgi odağı oldu. Ziyaretçi akınına uğradı. Çelebi Hava Servisinin ana spor olduğu Women in Air & Space Sempozyumu öğleden sonra devam etti. “Havada ve Uzayda Kadın” Sempozyumunda konuşan STM’li İlk Türk Kadın Hava Savunma Kontrolörü Tülay Tuğluer Akbulut: “Havacılığa gönül veren kadınlar olarak gelecek nesilleri teşvik etmek görevlerimizden biri ve STM olarak bu konuyu çok önemsiyoruz.” Panelin sonunda emeği geçenlere plaketleri verildi. Oğuzhan Yararcan’ın muhteşem akrobasi şovu gerçekleşti.

ItalianAirForce C27J uçağı Leonardo demo uçuşu gerçekleştirdi.

AlpTeknik Havacılık Kalite ve Emniyet Müdürümüz Nilgün Yetiş, Eurasia Airshow 2018 fuarı kapsamında düzenlenen Women in Air & Space Sempozyumu’nda Girişimcilik Paneli’nde konuşmasını gerçekleştirdi.

Türkiye’nin yeni nesil milli muharip uçağı alanında dünyanın ilk 5 ülkesi arasına çıkaracak MMU projesi için TAI ve Aselsan arasında milli radar, elektronik harp ve elektro optik sistemler geliştirilmesi adına ön mutabakat metni imzalandı.

STM ile Kazakistan Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Bakanı Beibut Atamkulov arasında  işbirliği kapsamında görüşmeler  devam etti.

Qatar Airways CEO2su Akbar Al Baker bugün fuarı gezdi , THY standlarında incelemelerde bulundu. Özellikle ekonomi sınıfı koltuklar ve galeylerle ilgilendi. THY’nin bir çok ürününü inceleme fırsatı bulan Sayın Akbar Al Baker ileriki günlerde olası gelişmelerin işaretini verdi.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. ve HAVELSAN kabin içi eğlence ve internet hizmeti sağlayıcı sistemlerin ve sivil havacılık alanında kullanılan diğer yazılım sistemlerinin; tasarımını, üretimini, tamirini, bakımını, pazarlamasını, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere bir Ortak Girişim Şirketi kuruyor. İmzalar bugün fuarda atıldı.

Türkiye’nin ilk yerli sıcak hava balonu geliştirmesi için imza töreni gerçekleştirildi.

Katar Havayolları , 2. gününde de fuarın ilgi odağı oldu. Ziyaretçi akınına uğradı.

Çelebi Hava Servisinin ana spor olduğu Women in Air & Space Sempozyumu öğleden sonra devam etti.

“Havada ve Uzayda Kadın” Sempozyumunda konuşan STM’li İlk Türk Kadın Hava Savunma Kontrolörü Tülay Tuğluer Akbulut: “Havacılığa gönül veren kadınlar olarak gelecek nesilleri teşvik etmek görevlerimizden biri ve STM olarak bu konuyu çok önemsiyoruz.”

Panelin sonunda emeği geçenlere plaketleri verildi.

Oğuzhan Yararcan’ın muhteşem akrobasi şovu gerçekleşti.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: uçak ve gökyüzüGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, uçak ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, oturuyor, ayakta ve yiyecekGörüntünün olası içeriği: oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, okyanus, gökyüzü, plaj ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, uçak ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbiseGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve uçak



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KeM1CO
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder