30 Nisan 2018 Pazartesi

“Logistics Forum’18” Lojistik Sektörü ile Öğrencileri Buluşturdu Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından 2010 yılından beri başarıyla düzenlenen Lojistik Forumu, bu yıl 27-29 Nisan 2018 tarihlerinde yepyeni konular, panelistler ve etkinliklerle dolu bir organizasyon ile, lojistik sektörünün paydaşlarını bir araya getirdi. Lojistik sektörü ile öğrencilerin buluşmasını sağlamak, lojistik sektörüyle ilgili güncel sorunları ve ilerlemeleri ele alarak öğrencilere sektörü tanıtmak amacıyla düzenlenen Lojistik Forum’18, 27 Nisan Cuma günü saat 14.00’te üniversitenin Rektörlük Binası’ndaki Mavi Salon’nda açılış konuşmalarıyla başladı. Ütikad Başkanı Emre Eldener, Turkish Cargo Müşteri İlişkileri Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, Ünsped Gümrük Müşavirliği CEO’su Hakan Çınar, Genel Transport Kurucusu / FIATA Senior Vice President Turgut Erkeskin, Netlog Lojistik’ten Fatih Şener ve Ekol Lojistik’ten Enise Ademoğlu’nun konuşmacı olacağı foruma, şehir içi ve şehir dışından 200’e yakın öğrenci katıldı.

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından 2010 yılından beri başarıyla düzenlenen Lojistik Forumu, bu yıl 27-29 Nisan 2018 tarihlerinde yepyeni konular, panelistler ve etkinliklerle dolu bir organizasyon ile, lojistik sektörünün paydaşlarını bir araya getirdi.

Lojistik sektörü ile öğrencilerin buluşmasını sağlamak, lojistik sektörüyle ilgili güncel sorunları ve ilerlemeleri ele alarak öğrencilere sektörü tanıtmak amacıyla düzenlenen Lojistik Forum’18, 27 Nisan Cuma günü saat 14.00’te üniversitenin Rektörlük Binası’ndaki Mavi Salon’nda açılış konuşmalarıyla başladı.

Ütikad Başkanı Emre Eldener, Turkish Cargo Müşteri İlişkileri Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, Ünsped Gümrük Müşavirliği CEO’su Hakan Çınar, Genel Transport Kurucusu / FIATA Senior Vice President Turgut Erkeskin, Netlog Lojistik’ten Fatih Şener ve Ekol Lojistik’ten Enise Ademoğlu’nun konuşmacı olacağı foruma, şehir içi ve şehir dışından 200’e yakın öğrenci katıldı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2r920tx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder