27 Nisan 2018 Cuma

4. İstanbul HUB Semineri bu yıl havacılıkta yolcu deneyimini mercek altına alıyor Özyeğin Üniversitesi’nin düzenlediği dördüncü İstanbul HUB Semineri 3 Mayıs Perşembe günü akademisyenleri ve sektörün lider şirketlerini buluşturarak İstanbul’daki havalimanlarında yolcu deneyiminin önemini masaya yatırıyor. İstanbul Hub Semineri’nde bu yıl, hem mevcut havalimanları hem de önümüzdeki Ekim ayında hizmete girecek olan Yeni İstanbul Havalimanı’ndaki yolcu deneyimine ilişkin uygulamalar ve görüşler, konunun uzmanı akademisyen ve sektör yöneticileri tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde 3 Mayıs 2018 tarihinde tartışılacak. Havacılık sektöründeki gelişmeler dikkate alındığında, Frankfurt, Dubai ve Doha gibi Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun büyük Hub’larıyla rekabet içinde olan İstanbul’un rekabetçi avantajını sürdürebilmesi için yolcu deneyiminin önemi özellikle ön plana çıkıyor. İlki 2015 yılında düzenlenen Hub seminerleri ile İstanbul’daki hava taşımacılığının gelişimi her yıl düzenli olarak tartışılarak, İstanbul’un bir havacılık merkezi olmasına katkıda bulunan etmenler, farklı açılardan değerlendiriliyor. Bu yılki seminere, IATA Yolcu Deneyimi Müdürü Nuria Fermoso, Pegasus Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Litvanya Kazimiero Simonavičiaus Üniversitesi Havacılık Programları Bölüm Başkanı Dr. Konstantinos Kalligiannis, ISG Yönetim Kurulu Üyesi  Dato’ Azmi MURAD, THY Yolcu Deneyimi Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ve Çelebi Yer Hizmetleri & Kargo Başkanı Atilla Korkmazoğlu konuşmacı olarak katılacak. 4. İstanbul Hub Semineri, ATLASGLOBAL Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan‘ın moderatörlüğünde gerçekleşecek bir panel ile sona erecek. Detaylı bilgiye http://istanbulhub.org linkinden ulaşılabilir. Özyeğin Üniversitesi hakkında: Yaşamla iç içe, araştırmacı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet vermek amacıyla kurulan Özyeğin Üniversitesi, katma değer yaratan, yenilikçi eğitim modeli ile öğrencilerinin yükselen mesleklerde derinlemesine bilgi sahibi, yabancı dile hâkim, iletişim ve bilgi teknolojileri kullanımında yetkin, girişimci, derslerde ve gerçek dünyada kazandığı donanım ve deneyimler ile çevresinde ve çalışacağı kurumlarda fark yaratan bireyler olarak mezun olmalarını hedefliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından her yıl yayımlanan ‘Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’nde son altı yıldır ilk 10’da yer alan Özyeğin Üniversitesi, başarılı öğrencinin şartları ne olursa olsun iyi bir eğitime ulaşabilmesi gerektiğine inanıyor. 2017-2018 akademik yılında kayıtlı lisans öğrencilerinin yüzde 86’sı burslu öğrenim gören Üniversite, 6 fakülte ve 2 yüksekokul çatısı altında toplam 23 lisans programı; 3 enstitü bünyesinde 31 lisansüstü programıyla eğitim veriyor. Çekmeköy’de bulunan kampüsünde, toplam 280 bin metrekare alanda öğrencilerini hayata hazırlıyor.

Özyeğin Üniversitesi’nin düzenlediği dördüncü İstanbul HUB Semineri 3 Mayıs Perşembe günü akademisyenleri ve sektörün lider şirketlerini buluşturarak İstanbul’daki havalimanlarında yolcu deneyiminin önemini masaya yatırıyor.

İstanbul Hub Semineri’nde bu yıl, hem mevcut havalimanları hem de önümüzdeki Ekim ayında hizmete girecek olan Yeni İstanbul Havalimanı’ndaki yolcu deneyimine ilişkin uygulamalar ve görüşler, konunun uzmanı akademisyen ve sektör yöneticileri tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde 3 Mayıs 2018 tarihinde tartışılacak.

Havacılık sektöründeki gelişmeler dikkate alındığında, Frankfurt, Dubai ve Doha gibi Avrupa’nın ve Orta Doğu’nun büyük Hub’larıyla rekabet içinde olan İstanbul’un rekabetçi avantajını sürdürebilmesi için yolcu deneyiminin önemi özellikle ön plana çıkıyor.

İlki 2015 yılında düzenlenen Hub seminerleri ile İstanbul’daki hava taşımacılığının gelişimi her yıl düzenli olarak tartışılarak, İstanbul’un bir havacılık merkezi olmasına katkıda bulunan etmenler, farklı açılardan değerlendiriliyor.

Bu yılki seminere, IATA Yolcu Deneyimi Müdürü Nuria Fermoso, Pegasus Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, Litvanya Kazimiero Simonavičiaus Üniversitesi Havacılık Programları Bölüm Başkanı Dr. Konstantinos Kalligiannis, ISG Yönetim Kurulu Üyesi  Dato’ Azmi MURAD, THY Yolcu Deneyimi Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ve Çelebi Yer Hizmetleri & Kargo Başkanı Atilla Korkmazoğlu konuşmacı olarak katılacak.

4. İstanbul Hub Semineri, ATLASGLOBAL Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan‘ın moderatörlüğünde gerçekleşecek bir panel ile sona erecek.

Detaylı bilgiye http://istanbulhub.org linkinden ulaşılabilir.

Özyeğin Üniversitesi hakkında:
Yaşamla iç içe, araştırmacı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet vermek amacıyla kurulan Özyeğin Üniversitesi, katma değer yaratan, yenilikçi eğitim modeli ile öğrencilerinin yükselen mesleklerde derinlemesine bilgi sahibi, yabancı dile hâkim, iletişim ve bilgi teknolojileri kullanımında yetkin, girişimci, derslerde ve gerçek dünyada kazandığı donanım ve deneyimler ile çevresinde ve çalışacağı kurumlarda fark yaratan bireyler olarak mezun olmalarını hedefliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından her yıl yayımlanan ‘Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’nde son altı yıldır ilk 10’da yer alan Özyeğin Üniversitesi, başarılı öğrencinin şartları ne olursa olsun iyi bir eğitime ulaşabilmesi gerektiğine inanıyor. 2017-2018 akademik yılında kayıtlı lisans öğrencilerinin yüzde 86’sı burslu öğrenim gören Üniversite, 6 fakülte ve 2 yüksekokul çatısı altında toplam 23 lisans programı; 3 enstitü bünyesinde 31 lisansüstü programıyla eğitim veriyor. Çekmeköy’de bulunan kampüsünde, toplam 280 bin metrekare alanda öğrencilerini hayata hazırlıyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2HvGASd
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder