30 Nisan 2018 Pazartesi

Esenboğa Havalimanı PAT Sahaları proje tutarı: 177.977.421 TL DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak’ın resmi twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımı Esenboğa Havalimanı , PAT Sahaları ile ilgili paylaşımları. Dhmi haberleri.   Yolcu trafiği ve işletme kalitesiyle uluslararası birçok ödüle layık görülerek Avrupa’nın zirvesine yerleşen Esenboğa Havalimanımız’da devam eden işlerle ilgili bilgi vermek istiyorum değerli takipçilerime bugün. * Esenboğa Havalimanı PAT Sahaları Yapımı, Onarımı işi süratli bir şekilde devam ediyor. Bu yıl tamamlanması planlanan işin proje tutarı: 177.977.421 TL. * PAT Sahaları Onarımı ve Tevsii işi kapsamında 3750 metreye 45 metre yedek pist statüsünde taksiyolu imalatı, taksiyolu alt geçidi ile 2 adet de-icing apronu inşaatı devam ediyor. * Taksiyolu ile apron bağlantısını sağlamak amacıyla battı çıktı imalatı ve mevcut asfalt kaplamalı 03R-21L pistinde çatlak tamiri ile onarım yapılıyor. * Bugün itibariyle işin gerçekleşmesi %85 seviyelerinde olup taksiyolu asfalt kaplama imalatları ile battı çıktı imalatları tamamlanma aşamasındadır. Mevcut pistte çatlak tamiri çalışmaları da devam ediyor. * Ayrıca, PAT Sahaları Onarımı ve Tevsii işi kapsamında olmayan yaklaşık 4000m2 kapalı alana sahip yeni kuvvet santrali inşaatı yıl içinde bitirilerek tesis hizmete verilecek.  

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak’ın resmi twitter hesabından bugün yaptığı paylaşımı Esenboğa Havalimanı , PAT Sahaları ile ilgili paylaşımları. Dhmi haberleri.

 

Yolcu trafiği ve işletme kalitesiyle uluslararası birçok ödüle layık görülerek Avrupa’nın zirvesine yerleşen Esenboğa Havalimanımız’da devam eden işlerle ilgili bilgi vermek istiyorum değerli takipçilerime bugün.

*

Esenboğa Havalimanı PAT Sahaları Yapımı, Onarımı işi süratli bir şekilde devam ediyor. Bu yıl tamamlanması planlanan işin proje tutarı: 177.977.421 TL.

*

PAT Sahaları Onarımı ve Tevsii işi kapsamında 3750 metreye 45 metre yedek pist statüsünde taksiyolu imalatı, taksiyolu alt geçidi ile 2 adet de-icing apronu inşaatı devam ediyor.

*

Taksiyolu ile apron bağlantısını sağlamak amacıyla battı çıktı imalatı ve mevcut asfalt kaplamalı 03R-21L pistinde çatlak tamiri ile onarım yapılıyor.

*

Bugün itibariyle işin gerçekleşmesi %85 seviyelerinde olup taksiyolu asfalt kaplama imalatları ile battı çıktı imalatları tamamlanma aşamasındadır. Mevcut pistte çatlak tamiri çalışmaları da devam ediyor.

*

Ayrıca, PAT Sahaları Onarımı ve Tevsii işi kapsamında olmayan

yaklaşık 4000m2 kapalı alana sahip yeni kuvvet santrali inşaatı yıl içinde bitirilerek tesis hizmete verilecek.

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, dağ, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bulut, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bulut, gökyüzü, ağaç, bitki, ev ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, bulut, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, köprü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, bulut, açık hava ve doğa

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2JzxuAv
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder