26 Nisan 2018 Perşembe

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker bugün Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yetkilileri ile incelemelerde bulundu. Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker bugün Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yetkilileri ile incelemelerde bulundu. Eurasia Airshow’a katılan Qatar Airways CEO’su Al Baker, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman ve Kargo Pazarlama ve Satış Başkan Yrd. Halit Anlatan‘dan uçak koltuk ve galley malzemeleri ile ilgili bilgi aldı. Al Baker, kendi uçaklarında Business Class koltuklarının kendi üretimleri olduğunu, ancak Ekonomi class koltukları ve galley ekipmanları ile ilgili olarak işbirliği yapabileceklerini, kendisinin gördüklerinden etkilendiğini ve daha detaylı bilgilendirme yapılabilmesi için, fuar dönüşü bir ekip yollayacağını söyledi.  

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker bugün Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yetkilileri ile incelemelerde bulundu.

Eurasia Airshow’a katılan Qatar Airways CEO’su Al Baker, THY Teknik Genel Müdürü Ahmet Karaman ve Kargo Pazarlama ve Satış Başkan Yrd. Halit Anlatan‘dan uçak koltuk ve galley malzemeleri ile ilgili bilgi aldı.

Al Baker, kendi uçaklarında Business Class koltuklarının kendi üretimleri olduğunu, ancak Ekonomi class koltukları ve galley ekipmanları ile ilgili olarak işbirliği yapabileceklerini, kendisinin gördüklerinden etkilendiğini ve daha detaylı bilgilendirme yapılabilmesi için, fuar dönüşü bir ekip yollayacağını söyledi.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KgDzTM
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder