29 Mart 2018 Perşembe

TOBB Türkiye Sivil Havacılık Meclisi İstanbul’da toplandı TOBB Türkiye Sivil Havacılık Meclisi Toplantısı, 28 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlendi. SHGM Genel Müdür Yardımcısı Can EREL’in Sivil Havacılık Meclis Başkan Yardımcısı olarak katıldığı toplantıda, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri bir araya geldi. Sivil havacılık endüstrimizin emniyet ve güvenliği ile ticari ve endüstriyel faaliyetlerin durumunun ele alındığı toplantıda İstanbul Yeni Havalimanı projesi de değerlendirildi. Toplantıda ayrıca yayınlanma aşamasında olan “TOBB 2017 Sivil Havacılık Raporu” hakkında meclis üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

TOBB Türkiye Sivil Havacılık Meclisi Toplantısı, 28 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlendi. SHGM Genel Müdür Yardımcısı Can EREL’in Sivil Havacılık Meclis Başkan Yardımcısı olarak katıldığı toplantıda, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri bir araya geldi.

Sivil havacılık endüstrimizin emniyet ve güvenliği ile ticari ve endüstriyel faaliyetlerin durumunun ele alındığı toplantıda İstanbul Yeni Havalimanı projesi de değerlendirildi. Toplantıda ayrıca yayınlanma aşamasında olan “TOBB 2017 Sivil Havacılık Raporu” hakkında meclis üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Gn0H0r
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder