26 Mart 2018 Pazartesi

Çelebi’nin Yatırım teşvik belgesi onaylandı Çelebi Hava Servisi İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapacağı bina, tesis, makine ve teçhizat yatırımlarına istinaden yaptığı teşvik belgesi başvurusunun onaylandığını duyurdu. Şirketten KAP’a yapılan açıklamada, yatırım teşvik uygulamalarından istifade edilmesi için Yatırım Teşvik Belgesi düzenlendiği bildirildi.   Şirketimizin, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapacağı bina, tesis, makine ve teçhizat yatırımlarına istinaden, T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu teşvik belgesi başvurusu onaylanmış olup, Şirketimizin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde yatırım teşvik uygulamalarından istifade etmesini teminen Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.

Çelebi Hava Servisi İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapacağı bina, tesis, makine ve teçhizat yatırımlarına istinaden yaptığı teşvik belgesi başvurusunun onaylandığını duyurdu.

Şirketten KAP’a yapılan açıklamada, yatırım teşvik uygulamalarından istifade edilmesi için Yatırım Teşvik Belgesi düzenlendiği bildirildi.

 

Şirketimizin, İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapacağı bina, tesis, makine ve teçhizat yatırımlarına istinaden, T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü’ne yapmış olduğu teşvik belgesi başvurusu onaylanmış olup, Şirketimizin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde yatırım teşvik uygulamalarından istifade etmesini teminen Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2umBD8i
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder