27 Mart 2018 Salı

Şirinler Uçağa Bindi ! Şirinler bu sene 60’ına  girerken, Brüksel Havayolları da çok özel  bir A320 gövdesi oluşturarak onların doğum gününü kutluyor. Çeşitli ikonik öğelerin uçak gövdelerine boyandığı havacılık sektöründe, ülkemizde Şirinler adıyla tanınan Smurfs orijinal isimli çizgi roman kahramaları, Brüksel Havayolları‘nın A320 gövdesinde yer aldı. Belçikalı çizgi roman figürleri Şirinler,  Brüksel Havayolları uçağını süslemek için seçilen beşinci ikonik imaj oldu. Halk tarafından seçilen İtalyan Marta Mascellani’nin Şirinler tasarımı, Belçika’yı Aerosmurf adı verilen Brussels Airlines A320’sinde temsil edecek. Bu yıl 60. yaşını kutlayan Şirinler, Belçika’nın en çok sevilen çizgi karakterlerinden biri ve Belçika için mükemmel bir uçan elçi olacaklarından da eminler. 25 Mart Pazar günü itibariyle, Aerosmurf dünyayı Belçika’ya ve Belçika’nın en iyilerini dünyaya  getiriyor, tıpkı diğer dört Belçikalı ikon Rackham (Tintin), Magritte, Trident (Red Devils) ve Amare (Tomorrowland) gibi. İçerik:press.brusselsairlines.com

Şirinler bu sene 60’ına  girerken, Brüksel Havayolları da çok özel  bir A320 gövdesi oluşturarak onların doğum gününü kutluyor.

Çeşitli ikonik öğelerin uçak gövdelerine boyandığı havacılık sektöründe, ülkemizde Şirinler adıyla tanınan Smurfs orijinal isimli çizgi roman kahramaları, Brüksel Havayolları‘nın A320 gövdesinde yer aldı.

Belçikalı çizgi roman figürleri Şirinler,  Brüksel Havayolları uçağını süslemek için seçilen beşinci ikonik imaj oldu. Halk tarafından seçilen İtalyan Marta Mascellani’nin Şirinler tasarımı, Belçika’yı Aerosmurf adı verilen Brussels Airlines A320’sinde temsil edecek.

Bu yıl 60. yaşını kutlayan Şirinler, Belçika’nın en çok sevilen çizgi karakterlerinden biri ve Belçika için mükemmel bir uçan elçi olacaklarından da eminler. 25 Mart Pazar günü itibariyle, Aerosmurf dünyayı Belçika’ya ve Belçika’nın en iyilerini dünyaya  getiriyor, tıpkı diğer dört Belçikalı ikon Rackham (Tintin), Magritte, Trident (Red Devils) ve Amare (Tomorrowland) gibi.

İçerik:press.brusselsairlines.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2upzbO7
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder