29 Mart 2018 Perşembe

İstanbul ve Rostov Seferlerinde Artış Türk Hava Yolları (THY),  İstanbul’dan Rostov na Donu’ya direk sefer sayısını 28 Nisan 2018’den itibaren haftada 4’den 6’ya çıkaracağını açıkladı. Türk Hava Yolları Basın Servisi’nden yapılan açıklamaya göre, seferler Çarşamba günü dışında her gün düzenlenecek. İstanbul’dan 00:40’da kalkacak uçak 04:10’da Rostov na Donu’ya varacak. Rostov na Donu’dan ise kalkış 02:50’de ve İstanbul’a varış 06:35’de olacak. Açıklamada, Türk Hava Yolları’nın Rusya’daki ağına Moskova, St. Petersburg, Soçi, Ufa, Yekaterinburg, Rostov na Donu, Voronej, Kazan ve Samara’nın dahil olduğu belirtildi. Türk iş adamı ve sanayicilerinin Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-Rusya İş Konseyi öncülüğünde Rostov’a “çıkarma” yapacağı bildirildi. DEİK / Türkiye-Rusya İş Konseyi’nce yapılan açıklamada, Rusya Federasyonu bölgelerinin tanıtılması, o bölgelerdeki iş ve yatırım potansiyelinin yerinde incelenmesi, yerel yönetim ve özel sektör temsilcileri ile doğrudan temasların sağlanması amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlere Rostov ile devam edileceği belirtildi ve şu değerlendirmeler yapıldı: “Rusya Federasyonu Güney Federal Biriminde Don nehri üstünde yerleşik, coğrafik konumu nedeniyle Kuzey Kafkasya ile diğer bölgeler arasında ulaşım bağlantıları merkezi görevini üstlenen, hem kendi sınırları içinde, hem de komşu bölgelerde kömür, petrol, doğalgaz, metalurji, makina sanayi, tarım makine ve aletleri imalatı, kimya, tarım, buğday yetiştiriciliği, hayvancılık alanlarının oldukça gelişmiş olduğu Rostov şehrine İş Konseyimiz organizasyonunda bir ziyaret programının düzenlenmesi öngörülüyor.

Türk Hava Yolları (THY),  İstanbul’dan Rostov na Donu’ya direk sefer sayısını 28 Nisan 2018’den itibaren haftada 4’den 6’ya çıkaracağını açıkladı.

Türk Hava Yolları Basın Servisi’nden yapılan açıklamaya göre, seferler Çarşamba günü dışında her gün düzenlenecek. İstanbul’dan 00:40’da kalkacak uçak 04:10’da Rostov na Donu’ya varacak. Rostov na Donu’dan ise kalkış 02:50’de ve İstanbul’a varış 06:35’de olacak.

Açıklamada, Türk Hava Yolları’nın Rusya’daki ağına Moskova, St. Petersburg, Soçi, Ufa, Yekaterinburg, Rostov na Donu, Voronej, Kazan ve Samara’nın dahil olduğu belirtildi.

Türk iş adamı ve sanayicilerinin Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türkiye-Rusya İş Konseyi öncülüğünde Rostov’a “çıkarma” yapacağı bildirildi.

DEİK / Türkiye-Rusya İş Konseyi’nce yapılan açıklamada, Rusya Federasyonu bölgelerinin tanıtılması, o bölgelerdeki iş ve yatırım potansiyelinin yerinde incelenmesi, yerel yönetim ve özel sektör temsilcileri ile doğrudan temasların sağlanması amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlere Rostov ile devam edileceği belirtildi ve şu değerlendirmeler yapıldı:

“Rusya Federasyonu Güney Federal Biriminde Don nehri üstünde yerleşik, coğrafik konumu nedeniyle Kuzey Kafkasya ile diğer bölgeler arasında ulaşım bağlantıları merkezi görevini üstlenen, hem kendi sınırları içinde, hem de komşu bölgelerde kömür, petrol, doğalgaz, metalurji, makina sanayi, tarım makine ve aletleri imalatı, kimya, tarım, buğday yetiştiriciliği, hayvancılık alanlarının oldukça gelişmiş olduğu Rostov şehrine İş Konseyimiz organizasyonunda bir ziyaret programının düzenlenmesi öngörülüyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2pPmiaE
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder