26 Mart 2018 Pazartesi

Lufthansa İzmir-Münih uçuşları yeniden başladı Lufthansa ile İzmir-Münih uçuşları yeniden başladı Dünyanın en büyük havacılık grubu olan Lufthansa Group’a ait Lufthansa Alman Havayolları, 2018 yaz tarifesi kapsamında 25 Mart 2018 tarihi itibariyle İzmir kalkışlı Münih seferlerine yeniden başladı. İzmir’den Münih’e gerçekleştirilen ilk uçuş, yolculara pasta ikramları eşliğinde Adnan Menderes Havalimanı’nda kutlandı. Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği ünlü festival Oktoberfest’e (Ekim Festivali) ev sahipliği yapan kültür, sanat ve eğlence şehri Münih; Nymphenburg Sarayı, dünyanın en büyük bilim ve teknoloji müzesi Deutsches Museum, kentin sembolü haline gelen Frauenkirche katedrali ve 900 hektarlık yemyeşil İngiliz Bahçesi ile tarih, doğa ve modernliği bir arada sunuyor. 2018 yaz sezonu süresince devam edecek İzmir-Münih uçuşlarına rezervasyon yaptırmak ve Almanya’nın popüler destinasyonu Münih’e Lufthansa konforu ile seyahat etmek isteyen misafirler, rezervasyonlarını seyahat acentaları aracılığı ile, 0 212 354 88 88’i arayarak Lufthansa Hizmet Merkezi’nden veya www.lufthansa.com web sitesi üzerinden yapabilirler.

Lufthansa ile İzmir-Münih uçuşları yeniden başladı

Dünyanın en büyük havacılık grubu olan Lufthansa Group’a ait Lufthansa Alman Havayolları, 2018 yaz tarifesi kapsamında 25 Mart 2018 tarihi itibariyle İzmir kalkışlı Münih seferlerine yeniden başladı. İzmir’den Münih’e gerçekleştirilen ilk uçuş, yolculara pasta ikramları eşliğinde Adnan Menderes Havalimanı’nda kutlandı.

Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği ünlü festival Oktoberfest’e (Ekim Festivali) ev sahipliği yapan kültür, sanat ve eğlence şehri Münih; Nymphenburg Sarayı, dünyanın en büyük bilim ve teknoloji müzesi Deutsches Museum, kentin sembolü haline gelen Frauenkirche katedrali ve 900 hektarlık yemyeşil İngiliz Bahçesi ile tarih, doğa ve modernliği bir arada sunuyor.

2018 yaz sezonu süresince devam edecek İzmir-Münih uçuşlarına rezervasyon yaptırmak ve Almanya’nın popüler destinasyonu Münih’e Lufthansa konforu ile seyahat etmek isteyen misafirler, rezervasyonlarını seyahat acentaları aracılığı ile, 0 212 354 88 88’i arayarak Lufthansa Hizmet Merkezi’nden veya www.lufthansa.com web sitesi üzerinden yapabilirler.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2DUnfDJ
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder