30 Mart 2018 Cuma

İstanbul, Transit Pazarını Kazandı İstanbul Transit Pazar Payını Kazandı Körfez’deki önemli global merkez olan havaalanları, analist ForwardKeys‘in en son koltuk rezervasyon verilerine göre transit yolcularını Türkiye’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’nına kaptırdı.  2018 ilk çeyrek verileri, İstanbul’a bağlanan yolcu rezervasyonlarında yıllık bazda % 21 artış olduğunu gösterdi. Dubai ve Doha’nın Hamad Uluslararası havalimanı ise transit rezervasyonlarda eksi %0.5 ve eksi %0.1 seviyelerinde yer aldı. Abu Dabi Uluslararası Havaalanı, ise eksi %14 ile en büyük azalmayı gördü. ForwardKeys’e göre, İstanbul’un büyümesi New York ve Los Angeles’tan Tel Aviv’e , San Francisco’dan Delhi’ye; Londra’dan Antalya’ya; Hamburg’dan Antalya’ya ve Frankfurt’tan Tahran’a gibi bazı hatların başarısından kaynaklanıyor. İstanbul Atatürk’ün trafiği 2017’in ilk çeyreği ile karşışaştırıldığında  en önemli artış  % 70 ile  Rusya’dan geliyor ,  diğer artışlar ABD% + 52, Almanya (% + 35), İngiltere (% + 30), Hindistan. (% + 17) ve Çin (% + 5) uçuşlarından. Bu büyüme, 29 Ekim’de İstanbul Yeni Havalimanı‘nın açılmasıyla artmaya devam edecek. Havalimanı, 90 milyon yolcuya hizmet veren , 350 destinasyona 2.000 uçuşa ev sahipliği yapan, dünyanın yeni havacılık merkezi olacak. 100.000 metrekarelik dünyanın en büyük perakende alanı ile etkileyici yiyecek ve içecek çeşitliliğini çok çeşitli mağazalarda sunacak. İçerik: https://ift.tt/1Hsqtzn

İstanbul Transit Pazar Payını Kazandı

Körfez’deki önemli global merkez olan havaalanları, analist ForwardKeys‘in en son koltuk rezervasyon verilerine göre transit yolcularını Türkiye’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’nına kaptırdı.  2018 ilk çeyrek verileri, İstanbul’a bağlanan yolcu rezervasyonlarında yıllık bazda % 21 artış olduğunu gösterdi. Dubai ve Doha’nın Hamad Uluslararası havalimanı ise transit rezervasyonlarda eksi %0.5 ve eksi %0.1 seviyelerinde yer aldı. Abu Dabi Uluslararası Havaalanı, ise eksi %14 ile en büyük azalmayı gördü.

ForwardKeys’e göre, İstanbul’un büyümesi New York ve Los Angeles’tan Tel Aviv’e , San Francisco’dan Delhi’ye; Londra’dan Antalya’ya; Hamburg’dan Antalya’ya ve Frankfurt’tan Tahran’a gibi bazı hatların başarısından kaynaklanıyor. İstanbul Atatürk’ün trafiği 2017’in ilk çeyreği ile karşışaştırıldığında  en önemli artış  % 70 ile  Rusya’dan geliyor ,  diğer artışlar ABD% + 52, Almanya (% + 35), İngiltere (% + 30), Hindistan. (% + 17) ve Çin (% + 5) uçuşlarından.

Bu büyüme, 29 Ekim’de İstanbul Yeni Havalimanı‘nın açılmasıyla artmaya devam edecek. Havalimanı, 90 milyon yolcuya hizmet veren , 350 destinasyona 2.000 uçuşa ev sahipliği yapan, dünyanın yeni havacılık merkezi olacak. 100.000 metrekarelik dünyanın en büyük perakende alanı ile etkileyici yiyecek ve içecek çeşitliliğini çok çeşitli mağazalarda sunacak.

İçerik: https://ift.tt/1Hsqtzn



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2GjKHjK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder