30 Aralık 2017 Cumartesi

Yeni Havalimanı açılıyor ve THY yüksekten uçuyor! Yeni Havalimanı’nın açılmasına bir yıldan az zaman kaldı Herkes gibi THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni havalananının Türk havacılığına büyük ivme katacağını , THY’nin İstanbul Yeni Havalanı ile yüksekten uçacağını söyledi. Bu arada THY’nin asıl büyümesi 2019 yılında gerçekleşecek. THY , 2019 yılında yeni nesil geniş gövdeli uçaklarını almaya başlayacak. Yeni kargo uçakları 2018 yılı sonu itibariyle filoya katılmış olacak. Uçuş ağı genişlemiş olacak. 2017 yılı THY için başarılı bir yıl oldu. 2017 yılı büyümesi %9 düzeyinde olacak. Tabi ki yakın zamanda açıklanacak olan figürler daha net konuşmamızı sağlayacak. THY’nin beklentisi 2018’de çok daha güzel neticeler elde etmek. İstanbul 3. Havalimanı yolcu sayısının artmasının yanısıra hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi anlamına geliyor. THY ne zaman üçüncü havalimanına taşınacak? THY taşınacak mı? Hazır mı? ne zaman taşınacak? sorularına en yetkili ağızlar aynı şeyi söylüyor. THY üçüncü havalimanına taşınacağı günü iple çekiyor, sabırsızlanıyor. Üçüncü havalimanının ilk fazı 29 Ekim 2018 yılında devreye alındığında THY orada olacak. Kapasite sıkıntısı olmayacağı için her sene yüze 9-10 gibi büyüme gerçekleşecek . Türk Hava Yolları daha da büyüyecek. Hizmet verdiği yolcu sayısı ilk etapta 80 milyonu geçecek. Yeni hatlar açılacak, planlanan 4-5 yeni hat var. Avustralya uçuşları için kararlar 2019 yılı netleşmiş olur. 3’üncü Havalimanı hazır olduğunda sorun yaşamamak adına , THY personeline eğitimler vermekte. Bu arada Kokpit ve Kabin ekiplerine yeni istihdamlar sağlandı. Şu bir gerçek ki 2018 yılı THY için en büyük değişimin ilk basamağı olacak. Bir çok yeni anlaşmayı ve gelişmeyi buradan sizlerle paylaşacağız.   2018 yılı daha güzel olacak! Türk Hava Yolları 2017 de gösterdiği büyük başarıyı tüm çalışanları ile 2018 yılında daha yükseklere taşıyacaktır. Türkiye büyüyor, Yeni Havalimanı açılıyor ve THY yüksekten uçuyor!.#2018guzelgececek http://pic.twitter.com/NGuXYQ3nZ4 — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) December 30, 2017  

Yeni Havalimanı’nın açılmasına bir yıldan az zaman kaldı

Herkes gibi THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yeni havalananının Türk havacılığına büyük ivme katacağını , THY’nin İstanbul Yeni Havalanı ile yüksekten uçacağını söyledi.

Bu arada THY’nin asıl büyümesi 2019 yılında gerçekleşecek.

THY , 2019 yılında yeni nesil geniş gövdeli uçaklarını almaya başlayacak. Yeni kargo uçakları 2018 yılı sonu itibariyle filoya katılmış olacak. Uçuş ağı genişlemiş olacak.

2017 yılı THY için başarılı bir yıl oldu. 2017 yılı büyümesi %9 düzeyinde olacak. Tabi ki yakın zamanda açıklanacak olan figürler daha net konuşmamızı sağlayacak.

THY’nin beklentisi 2018’de çok daha güzel neticeler elde etmek. İstanbul 3. Havalimanı yolcu sayısının artmasının yanısıra hizmetlerin daha kaliteli hale getirilmesi anlamına geliyor.

THY ne zaman üçüncü havalimanına taşınacak?

THY taşınacak mı? Hazır mı? ne zaman taşınacak? sorularına en yetkili ağızlar aynı şeyi söylüyor. THY üçüncü havalimanına taşınacağı günü iple çekiyor, sabırsızlanıyor.

Üçüncü havalimanının ilk fazı 29 Ekim 2018 yılında devreye alındığında THY orada olacak. Kapasite sıkıntısı olmayacağı için her sene yüze 9-10 gibi büyüme gerçekleşecek . Türk Hava Yolları daha da büyüyecek. Hizmet verdiği yolcu sayısı ilk etapta 80 milyonu geçecek. Yeni hatlar açılacak, planlanan 4-5 yeni hat var. Avustralya uçuşları için kararlar 2019 yılı netleşmiş olur.

3’üncü Havalimanı hazır olduğunda sorun yaşamamak adına , THY personeline eğitimler vermekte.

Bu arada Kokpit ve Kabin ekiplerine yeni istihdamlar sağlandı.

Şu bir gerçek ki 2018 yılı THY için en büyük değişimin ilk basamağı olacak. Bir çok yeni anlaşmayı ve gelişmeyi buradan sizlerle paylaşacağız.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2lofteF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder