27 Aralık 2017 Çarşamba

Hepsini Deneyen Uzmandan Uçak Yemeğinde En İyi Dört Havayolu  Hepsini Deneyen Uzmandan Uçak Yemeğinde En İyi Dört Havayolu Sizi seyahatten nefret ettirecek pek çok şey olabilir: son dakika uçuş iptalleri, bitmeyen güvenlik kuyrukları ve arkanızdan koltuğunuzu ittiren biri. Ama daha uzun uçuşlarda, gerçek katil yemek olabilir. First veya business sınıfında bile, yemek seçenekleri şok edici derecede sıkıcı olabilir. Çoğu kez, bardaklarca ucuz şarap bile aşırı tuzlu etleri ve sulu sosları maskeleyemez. İster inanın ister inanmayın, önceden paketlenmiş havayolu yemeklerinin kötü ününü çürütmeye çalışan bir uzman var. Instagram’da @inflightfeed olarak tanınan Nikos Loukas, uçak yemeği hakkında bilgiler sunmak üzere 2012’de bir web sitesi hazırlamadan önce, havayolu endüstrisinde 15 yıldan fazla çalıştı. Artık Avrupa’daki havayolu ikram sektörü için danışman olarak görev yapıyor ve hem seyahat endüstrisi için hem de seyahat eden halk için güvenilir bir kaynak haline geldi. Loukas uçak mutfağı hakkındaki düşüncelerinizi geçmişte bıraktıran dört havayolunu ve özel yemeklerini bizimle paylaşıyor. Korean Air Bu havayolu, yiyebileceğiniz en taze organik gıda maddeleri servis ediyor:  “çiftlikten uçağa” programınının  tüm proteinleri Güney Kore’nin Jeju Eyaletindeki Jedong çayırlarından geliyor. En iyi yemekler genellikle first veya business sınıfında verilir iken, ekonomide de şaşırtıcı teklifleri var. Pirinç ve sebzelerle hazırlanan soğuk bibimbapını veya dongchimi noodle’ını deneyin. Türk Hava Yolları Servis gelişigüzel olsa da yemekleri her zaman mükemmeldir. Havayolu son zamanlarda, hazırlanan gıdaların mükemmel şekilde hazırlandığından ve sunulduğundan emin olmak için yaklaşık 400 uçan şefi işe aldı. Kahvaltıda, yumurtaları Türk ıspanaklı böreği ile deneyin. Yumurtalar kabarıktır ve börek ağzınızda erir. Virgin America Dean & DeLuca ile bir araya gelerek karamelli patlamış mısır ve sakızlı ayılar gibi lezzetli atıştırmalıklar sunan havayolu birinci sınıf menülerinde , arugula, pancar , turuncu narenciye salatası ile portakal salatası ve sığır eti julien doğranmış havuç , sote edilmiş lahana ve turşu. Singapore Airlines Havayolu işletmesinde nispeten yeni bir şey, Singapore Airlines’a önceden sipariş verebilirsiniz.Business class’ta  arpacık soğanlı tarhunlu sosla servis edilen bifteği, Fransız fasulyesini ve kavrulmuş balkabağını  sevdim. Gerçekten güzel bir restoranda yemek yemek gibiydi. İçerik:www.vogue.com

Hepsini Deneyen Uzmandan Uçak Yemeğinde En İyi Dört Havayolu

Sizi seyahatten nefret ettirecek pek çok şey olabilir: son dakika uçuş iptalleri, bitmeyen güvenlik kuyrukları ve arkanızdan koltuğunuzu ittiren biri. Ama daha uzun uçuşlarda, gerçek katil yemek olabilir. First veya business sınıfında bile, yemek seçenekleri şok edici derecede sıkıcı olabilir. Çoğu kez, bardaklarca ucuz şarap bile aşırı tuzlu etleri ve sulu sosları maskeleyemez. İster inanın ister inanmayın, önceden paketlenmiş havayolu yemeklerinin kötü ününü çürütmeye çalışan bir uzman var.

Instagram’da @inflightfeed olarak tanınan Nikos Loukas, uçak yemeği hakkında bilgiler sunmak üzere 2012’de bir web sitesi hazırlamadan önce, havayolu endüstrisinde 15 yıldan fazla çalıştı. Artık Avrupa’daki havayolu ikram sektörü için danışman olarak görev yapıyor ve hem seyahat endüstrisi için hem de seyahat eden halk için güvenilir bir kaynak haline geldi.

Loukas uçak mutfağı hakkındaki düşüncelerinizi geçmişte bıraktıran dört havayolunu ve özel yemeklerini bizimle paylaşıyor.

Korean Air

Bu havayolu, yiyebileceğiniz en taze organik gıda maddeleri servis ediyor:  “çiftlikten uçağa” programınının  tüm proteinleri Güney Kore’nin Jeju Eyaletindeki Jedong çayırlarından geliyor. En iyi yemekler genellikle first veya business sınıfında verilir iken, ekonomide de şaşırtıcı teklifleri var. Pirinç ve sebzelerle hazırlanan soğuk bibimbapını veya dongchimi noodle’ını deneyin.

Türk Hava Yolları

Servis gelişigüzel olsa da yemekleri her zaman mükemmeldir. Havayolu son zamanlarda, hazırlanan gıdaların mükemmel şekilde hazırlandığından ve sunulduğundan emin olmak için yaklaşık 400 uçan şefi işe aldı. Kahvaltıda, yumurtaları Türk ıspanaklı böreği ile deneyin. Yumurtalar kabarıktır ve börek ağzınızda erir.

Virgin America

Dean & DeLuca ile bir araya gelerek karamelli patlamış mısır ve sakızlı ayılar gibi lezzetli atıştırmalıklar sunan havayolu birinci sınıf menülerinde , arugula, pancar , turuncu narenciye salatası ile portakal salatası ve sığır eti julien doğranmış havuç , sote edilmiş lahana ve turşu.

Singapore Airlines

Havayolu işletmesinde nispeten yeni bir şey, Singapore Airlines’a önceden sipariş verebilirsiniz.Business class’ta  arpacık soğanlı tarhunlu sosla servis edilen bifteği, Fransız fasulyesini ve kavrulmuş balkabağını  sevdim. Gerçekten güzel bir restoranda yemek yemek gibiydi.

İçerik:www.vogue.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2DlwCfC
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder