30 Aralık 2017 Cumartesi

Kudüs Uçuşlarında Yoğunluk Bekleniyor Kudüs için bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve artan tur paketleri Kudüs’e yoğun bir ilginin olacağının belirtisi. Kudüs’ün başkentliği ile ilgili yaşanan olayların ardından, tepki olarak Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı çok sayıda kişilerin turlarla veya bireysel olarak  ziyaret etmesi bekleniyor. Şubat tatilinin 22 Ocak’ta başlayacağı yarıyıl tatili itibariyle İsrail uçuşlarında başta THY olmak üzere yoğunluk yaşanması bekleniyor. Bu arada Diyanet de Kudüs bağlantılı Hac ve Umre Turları düzenleyeceğini açıkladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, #ThyKudüseİndirimYap” etiketiyle başlatılan bir kampanyaya destek vermişti.

Kudüs için bilet fiyatlarında yapılan indirimler ve artan tur paketleri Kudüs’e yoğun bir ilginin olacağının belirtisi.

Kudüs’ün başkentliği ile ilgili yaşanan olayların ardından, tepki olarak Kudüs’ü ve Mescid-i Aksa’yı çok sayıda kişilerin turlarla veya bireysel olarak  ziyaret etmesi bekleniyor.

Şubat tatilinin 22 Ocak’ta başlayacağı yarıyıl tatili itibariyle İsrail uçuşlarında başta THY olmak üzere yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Bu arada

Diyanet de Kudüs bağlantılı Hac ve Umre Turları düzenleyeceğini açıkladı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, #ThyKudüseİndirimYap” etiketiyle başlatılan bir kampanyaya destek vermişti.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2q2k8rA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder