30 Aralık 2017 Cumartesi

KONYA’DA SEKTÖR BULUŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR KONYA’DA SEKTÖR BULUŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Herkes İçin Havacılık Derneği Konya Temsilciliği ve Hürkuş Topluluğu, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Havaş Konya ailesini konuk etti. Havaş Konya İstasyon Müdürü Sayın Şule SALUR, Havaş Konya Harekat Şefi Sadık DERYAL, Havaş Konya Ramp Şefi Bekir UĞUZ, Havaş Konya Yolcu Hizmetleri Şefi Orçun TAŞÇI, Havaş Konya Yolcu Hizmetleri Memuru İrem GÖNBE, Havaş Konya Personel ve Muhasebe Şefi Rafet ÖZTÜRKMEN, Havaş Konya Entegre Yönetim Sistemi Sorumlusu Ahu ALTINEL’in katılımlarıyla gerekleşen programda, yer hizmetlerinde çalışma alanları, işe alım süreci, sektördeki gelişmeler ve daha bir çok konu ve tecrübe öğrencilerle paylaşıldı. Soru-cevap kısmında ise öğrencilerin aklına takılan tüm sorular yanıt buldu. Program Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakultesi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Güzide Karakuş’un plaket takdimiyle sona erdi.   Abdul Latif Bilir Aeroportist-Konya

KONYA’DA SEKTÖR BULUŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Herkes İçin Havacılık Derneği Konya Temsilciliği ve Hürkuş Topluluğu, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Havaş Konya ailesini konuk etti.

Havaş Konya İstasyon Müdürü Sayın Şule SALUR, Havaş Konya Harekat Şefi Sadık DERYAL, Havaş Konya Ramp Şefi Bekir UĞUZ, Havaş Konya Yolcu Hizmetleri Şefi Orçun TAŞÇI, Havaş Konya Yolcu Hizmetleri Memuru İrem GÖNBE, Havaş Konya Personel ve Muhasebe Şefi Rafet ÖZTÜRKMEN, Havaş Konya Entegre Yönetim Sistemi Sorumlusu Ahu ALTINEL’in katılımlarıyla gerekleşen programda, yer hizmetlerinde çalışma alanları, işe alım süreci, sektördeki gelişmeler ve daha bir çok konu ve tecrübe öğrencilerle paylaşıldı.

Soru-cevap kısmında ise öğrencilerin aklına takılan tüm sorular yanıt buldu. Program Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakultesi Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Güzide Karakuş’un plaket takdimiyle sona erdi.

 

Abdul Latif Bilir

Aeroportist-Konya



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2CdvrTv
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder