26 Aralık 2017 Salı

Havacılık Sektöründe Çalışanların İş Tatmini İle Örgüte Bağlılık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi Anketi Havacılık Sektöründe Çalışanların İş Tatmini İle Örgüte Bağlılık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi Sayın Katılımcı, Bu anket, Kocaeli Üniversitesi Havacılık Yönetimi Anabilim Dalında “HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN İş Tatmini İle Örgüte Bağlılık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi ” konulu YÜKSEK LİSANS tezinin araştırma bölümüne katkı vermeniz için sunulmuştur. Anketteki soru ve ifadelere vermiş olacağınız yanıtlar, çalışmanın bilimselliğini artıracaktır. Anket vasıtasıyla elde edilen bilgiler; toplu olarak değerlendirilecek ve araştırma amacı dışında kullanılmayacaktır. Anketle ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda, aşağıdaki iletişim araçlarından tercih ettiğiniz birini kullanabilirsiniz. Değerli zamanınızı ayırıp, çalışmaya gösterdiğiniz ilgi ve yaptığınız katkıdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Arş. Gör. Mustafa Fatih YÜCEL Doç. Dr. Ali Talip AKPINAR Kocaeli Üniversitesi Havacılık Yönetimi Yüksek Lisans Öğrencisi Tez Danışmanı mfyucel@gelisim.edu.tr atakpinar@kocaeli.edu.tr ANKET BAŞLAT

Havacılık Sektöründe Çalışanların İş Tatmini İle Örgüte Bağlılık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Sayın Katılımcı,
Bu anket, Kocaeli Üniversitesi Havacılık Yönetimi Anabilim Dalında “HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN İş Tatmini İle Örgüte Bağlılık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi ” konulu YÜKSEK LİSANS tezinin araştırma bölümüne katkı vermeniz için sunulmuştur.
Anketteki soru ve ifadelere vermiş olacağınız yanıtlar, çalışmanın bilimselliğini artıracaktır. Anket vasıtasıyla elde edilen bilgiler; toplu olarak değerlendirilecek ve araştırma amacı dışında kullanılmayacaktır. Anketle ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda, aşağıdaki iletişim araçlarından tercih ettiğiniz birini kullanabilirsiniz.
Değerli zamanınızı ayırıp, çalışmaya gösterdiğiniz ilgi ve yaptığınız katkıdan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.
Arş. Gör. Mustafa Fatih YÜCEL Doç. Dr. Ali Talip AKPINAR
Kocaeli Üniversitesi Havacılık Yönetimi Yüksek Lisans Öğrencisi Tez Danışmanı
mfyucel@gelisim.edu.tr atakpinar@kocaeli.edu.tr



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2DRGeQq
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder