30 Aralık 2017 Cumartesi

Yeni havaalanının güvenliğini Çinli şirket sağlayacak! Çinli NUCTECH şirketi dün İstanbul’un yeni havaalanının X-ray cihazı için anlaşmayı imzaladı. NUCTECH, İstanbul’un yeni havaalanında tüm koridorlardaki el bagajı ve check-in bagajlarının x-ray cihazlarını ve diğer ilgili sistemleri sağlayacak. Söz konusu cihazlar ve sistem yıllık 200 milyon yolcu için güvenlik kontrolü hizmeti sağlayacak. İstanbul’un yeni havaalanının, dünyanın en gözde havaalanlarından biri olması bekleniyor. Yeni havaalanı, coğrafi konumunun yanı sıra sahip olduğu yeni teknolojilerle de avantajlı bir konumda olacak. Yeni havaalanında ana projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Yeni havaalanı aynı zamanda Kuşak ve Yol girişimi güzergahında Avrupa ve Asya kıtaları arasında önemli bir hava üssü de olacak. Kaynak:http://turkish.cri.cn/

Çinli NUCTECH şirketi dün İstanbul’un yeni havaalanının X-ray cihazı için anlaşmayı imzaladı.

NUCTECH, İstanbul’un yeni havaalanında tüm koridorlardaki el bagajı ve check-in bagajlarının x-ray cihazlarını ve diğer ilgili sistemleri sağlayacak.

Söz konusu cihazlar ve sistem yıllık 200 milyon yolcu için güvenlik kontrolü hizmeti sağlayacak.

İstanbul’un yeni havaalanının, dünyanın en gözde havaalanlarından biri olması bekleniyor. Yeni havaalanı, coğrafi konumunun yanı sıra sahip olduğu yeni teknolojilerle de avantajlı bir konumda olacak.

Yeni havaalanında ana projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Yeni havaalanı aynı zamanda Kuşak ve Yol girişimi güzergahında Avrupa ve Asya kıtaları arasında önemli bir hava üssü de olacak.

Kaynak:http://turkish.cri.cn/



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2luOu0s
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder