6 Temmuz 2020 Pazartesi

Türk Hava Yolları Terminal Girişim Programı Türk Hava Yolları Terminal Lansmanı 6.Temmuz.2020 tarihinde 14:00-16:45 arasında gerçekleştirildi. Türk Hava Yolları Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri GMY Ali Serdar Yakut ve Türk Hava Yolları Dijital İnovasyon ve Analitik Çözümler Başkanı Serdar Gürbüz liderliğinde açılış ve tanıtım yapıldı. Terminal Girişim Programı ile girişiminizi uçuşa geçirin! Yeni nesil girişimlerden ilham almak, ürün ve servislerini test edebilmek, potansiyel iş birlikleri geliştirebilmek ve girişim ekosistemine katkıda bulunabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz girişim destek programıdır. Detaylı bilgi için web sayfası https://terminal.turkishairlines.com/https://terminal.turkishairlines.com/ Açılış videosu için TIKLA

Türk Hava Yolları Terminal Lansmanı 6.Temmuz.2020 tarihinde 14:00-16:45 arasında gerçekleştirildi.

Türk Hava Yolları Kurumsal Gelişim ve Bilgi Teknolojileri GMY Ali Serdar Yakut ve Türk Hava Yolları Dijital İnovasyon ve Analitik Çözümler Başkanı Serdar Gürbüz liderliğinde açılış ve tanıtım yapıldı.

Terminal Girişim Programı ile girişiminizi uçuşa geçirin!

Yeni nesil girişimlerden ilham almak, ürün ve servislerini test edebilmek, potansiyel iş birlikleri geliştirebilmek ve girişim ekosistemine katkıda bulunabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz girişim destek programıdır.

Detaylı bilgi için web sayfası https://terminal.turkishairlines.com/https://terminal.turkishairlines.com/

Açılış videosu için TIKLA



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3gu31nV
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder