29 Temmuz 2020 Çarşamba

Türkiye Dispeçerler ( Uçuş Harekat Uzmanları ) derneği web sitesini ve logosunu güncelledi Bildiğiniz üzere 2020 Ocak ayında Türkiye Dispeçerler ( Uçuş Harekat Uzmanları ) derneğinde yeni yönetim kurulu olarak göreve başladığında değişim sözü vermişti. Artık derneğin çalışmalarını, tüm gelişmeleri ve meslek ilgili gündemi sektör www.turkishacda.org adresinden takip edebileceksiniz. Bize gönderilen basın metnini sizlerle paylaşıyoruz. Öncelikle havacılık sektörüne gerçek ve güncel haberleri verdiğiniz için sizlere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere 2020 Ocak ayında Türkiye Dispeçerler ( Uçuş Harekat Uzmanları ) derneğinde yeni yönetim kurulu olarak göreve başladık. Yeni yapılanmamızın ve projelerimizin adımlarından biri olan dernek sitemizin ve logomuzun yenilenmesi süreci nihayet tamamlandı. Artık tüm gelişmeleri ve mesleğimizle ilgili gündemi sektör www.turkishacda.org adresinden takip edebilecek. Bu gelişmeyi tarafınıza iletmiş olma vesilesiyle kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar iyi çalışmalar dilerim. Umut KIBRIT Türkiye Dispeçerler Derneği Başkan Yardımcısı Kendilerine başarılar diliyoruz.

Bildiğiniz üzere 2020 Ocak ayında Türkiye Dispeçerler ( Uçuş Harekat Uzmanları ) derneğinde yeni yönetim kurulu olarak göreve başladığında değişim sözü vermişti.

Artık derneğin çalışmalarını, tüm gelişmeleri ve meslek ilgili gündemi sektör www.turkishacda.org adresinden takip edebileceksiniz.

Bize gönderilen basın metnini sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle havacılık sektörüne gerçek ve güncel haberleri verdiğiniz için sizlere şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz üzere 2020 Ocak ayında Türkiye Dispeçerler ( Uçuş Harekat Uzmanları ) derneğinde yeni yönetim kurulu olarak göreve başladık.

Yeni yapılanmamızın ve projelerimizin adımlarından biri olan dernek sitemizin ve logomuzun yenilenmesi süreci nihayet tamamlandı.

Artık tüm gelişmeleri ve mesleğimizle ilgili gündemi sektör www.turkishacda.org adresinden takip edebilecek. Bu gelişmeyi tarafınıza iletmiş olma vesilesiyle kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Umut KIBRIT Türkiye Dispeçerler Derneği Başkan Yardımcısı

Kendilerine başarılar diliyoruz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3gbQLJ2
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder