24 Temmuz 2020 Cuma

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İNDİRİM KAMPANYASI UZATILDI Twitter’dan THY Basın mÜşaviri Yahya Üstün duyurdu. Sağlık çalışanları için düzenlediğimiz %40 indirim kampanyamız dünyanın dört bir yanında ilgiyle karşılandı. Türk Hava Yolları olarak yüksek talep gören kampanyamızın son katılım ve biletleme tarihlerini bir ay daha uzatıyoruz, kahraman sağlıkçılara bir kez daha teşekkürler. 8 Haziran tarihi itibariyle sağlık çalışanları için uçuşlarda yüzde 40 indirim uygulayan THY‘nin başlattığı kampanyaya 155 bin sağlık çalışanın kaydolduğu ifade edildi. Bu kayıtların yüzde 69’nun Türkiye’den yüzde 31’nin ise yurt dışından olduğu belirtildi. Miles&Smiles üyesi sağlık çalışanlarına tüm Business ve Economy Class uçuşlarımızda %40 indirim imkanı sunuyoruz Kampanyadan yararlanmak için; Miles&Smiles üyesi olun. Miles&Smiles üyeliğiniz varsa doğrudan ikinci adıma geçin. Kampanyaya Kayıt ol butonu üzerinden ulaşacağınız sayfanın altında “Yeni geri bildirim” kutucuğunu işaretleyin. Açılacak alanın en altında bulunan “Sağlık Çalışanlarına Özel” kısmından Kayıt formuna ulaşabilirsiniz. Kayıt formunda bilgilerinizi girin ve sağlık çalışanı kimlik kartınızı sisteme yükleyin. Promosyon kodunuz, bilgileriniz onaylandıktan sonraki 5 gün içerisinde Miles&Smiles üyelik hesabınıza kayıtlı e-posta adresinize iletilecektir. Biletinizi online kanallarımızdan alırken, promosyon kodunuzu ödeme adımında karşınıza çıkacak olan alana girdiğinizde indirimi görebilirsiniz. Sağlık çalışanları için düzenlediğimiz %40 indirim kampanyamız dünyanın dört bir yanında ilgiyle karşılandı. Türk Hava Yolları olarak yüksek talep gören kampanyamızın son katılım ve biletleme tarihlerini bir ay daha uzatıyoruz, kahraman sağlıkçılara bir kez daha teşekkürler. — Yahya ÜSTÜN (@yhyustun) July 24, 2020

Twitter’dan THY Basın mÜşaviri Yahya Üstün duyurdu.

Sağlık çalışanları için düzenlediğimiz %40 indirim kampanyamız dünyanın dört bir yanında ilgiyle karşılandı. Türk Hava Yolları olarak yüksek talep gören kampanyamızın son katılım ve biletleme tarihlerini bir ay daha uzatıyoruz, kahraman sağlıkçılara bir kez daha teşekkürler.

8 Haziran tarihi itibariyle sağlık çalışanları için uçuşlarda yüzde 40 indirim uygulayan THY‘nin başlattığı kampanyaya 155 bin sağlık çalışanın kaydolduğu ifade edildi. Bu kayıtların yüzde 69’nun Türkiye’den yüzde 31’nin ise yurt dışından olduğu belirtildi.

Miles&Smiles üyesi sağlık çalışanlarına tüm Business ve Economy Class uçuşlarımızda %40 indirim imkanı sunuyoruz

Kampanyadan yararlanmak için;

  1. Miles&Smiles üyesi olun. Miles&Smiles üyeliğiniz varsa doğrudan ikinci adıma geçin.
  2. Kampanyaya Kayıt ol butonu üzerinden ulaşacağınız sayfanın altında “Yeni geri bildirim” kutucuğunu işaretleyin.
  3. Açılacak alanın en altında bulunan “Sağlık Çalışanlarına Özel” kısmından Kayıt formuna ulaşabilirsiniz.
  4. Kayıt formunda bilgilerinizi girin ve sağlık çalışanı kimlik kartınızı sisteme yükleyin.
  5. Promosyon kodunuz, bilgileriniz onaylandıktan sonraki 5 gün içerisinde Miles&Smiles üyelik hesabınıza kayıtlı e-posta adresinize iletilecektir.
  6. Biletinizi online kanallarımızdan alırken, promosyon kodunuzu ödeme adımında karşınıza çıkacak olan alana girdiğinizde indirimi görebilirsiniz.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZW1otF
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder